Tarieven

Tarieven De Lente van Drenthe

Reserveer een kampeerplaats of Safari Lodge op De Lente van Drenthe voor een plezierige vakantie.

Reserveren kan online, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0599-564333.

Houd ook de site, twitter en facebook in de gaten voor leuke acties.

Opmerkingen: 

  • Vanaf Pasen iedere weekend recreatie. (klein programma)
  • Recreatieteam tijdens hemelvaart- en Pinksterweekend, meivakantie noord en zes weken in de zomervakantie. (uitgebreid programma)
  • De recron voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten. www.recron.nl
  • Wij adviseren een annuleringsverzekering.
  • Aankomst kampeerders vanaf 13.00 uur. Vertrek kampeerders voor 12.00 uur. Als u later wilt vertrekken wordt er een halve dag extra berekend. Bij vertrek na 18.00 uur een hele dag.
  • Aankomst huurders bungalow en tenten vanaf 15.00 uur. Vertrek huurders voor 10.00 uur.
  • Betaling: 1e termijn 2 weken na boeking. 2e termijn 4 weken voor aankomst.
  • De snackbar is geopend tot medio september. Tijdens schoolvakanties dagelijks. Buiten vakanties van vrijdag t/m zondag.

 

 

 

 

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience