Chalet park

Wil jij het hele jaar genieten van je eigen chalet op het chaletpark? Het chaletpark ligt aan de rand van Camping de Lente van Drenthe.

De grootte van de kavels varieerd van 300 tot 500 m2. De kavels zijn voorzien van alle nuts voorzieningen als water, gas, elektra (16 ampère), centraal antenne systeem en riolering. Je kan hier het hele jaar recreëren. Permanente bewoning is niet toegestaan. Houdt er rekening mee dat tijdens de wintermaanden de faciliteiten van de camping gesloten zijn, ook de receptie. 

Verhuur van het chalet is toegestaan mits het chalet voldoet aan de verhuureisen. De verhuur gaat altijd via de receptie. De camping regelt de reclame, reserveringen, betalingen en de eindschoonmaak. Voor onze werkzaamheden rekenen wij commissie van de verhuurprijs.

Op dit moment hebben we geen ruimte voor het plaatsen van nieuwe chalets. Soms staan er wel chalets te koop. Neem voor meer informatie en/of de actuele verkooplijst contact op met de receptie 0599 – 564 333.

Eisen chalet

  • Kleur: crème, grijs, zwart of beige, geen steenstrips (overige kleuren in overleg)
  • Max: 70 m2, geen verdieping
  • Leverancier: vrij te kiezen
  • Overig: de accommodatie moet verplaatsbaar zijn binnen 24 uur

Het plaatsen van een nieuwe accommodatie moet altijd aangevraagd worden bij de receptie.

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!