Comfort kampeerplaats

Kom kamperen in Drenthe! Wil jij kamperen met water en elektra binnen handbereik en sta je het liefst op mooie ruime plaatsen? Kom dan kamperen op onze camping met comfortplaatsen. Gebruik van water en elektra zijn inbegrepen bij de prijs. Op camping de Lente van Drenthe heb je keuze uit 4 velden met comfort kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen hebben elektra en een TV-aansluiting en zijn minimaal 100 vierkante meter groot. 

Op onze familiecamping in Drenthe kan je met zowel caravans, campers als tenten kamperen op de comfort kampeerplaatsen. Neem je een bijzettentje mee? Dat is geen probleem, het eerste bijzettentje is altijd gratis.  

De velden Boterbloem en Hyacint zijn rustig gelegen en dichtbij het grote verwarmde sanitairgebouw. Wil je graag mogelijkheden om te spelen? Kies dan voor veld Narcis, een kampeerveld met een speeltoestel op het veld, of voor veld Zonnebloem die op steenworpafstand ligt van het sport- en speelveld aan het begin van de sportieve familiecamping

Wil je graag later uitchecken op de dag van vertrek? Boek een Lazy day en verleng je vakantie tot 16.00 uur. Het is alleen mogelijk om een Lazy Day bij te boeken in de receptie, wanneer de beschikbaarheid het toelaat. Een Lazy Day kost € 15,00 voor een kampeerplaats en € 30,00 voor accommodaties.

In het kort

  • Gebruik van WiFi
  • Elektra 6 ampère
  • Ruime en zonnige plaatsen
  • Velden met en zonder speeltoestel
  • Plaatsen met eigen waterkraan bij de plek
  • TV-aansluiting
  • Huisdieren zijn welkom
  • Bij een verblijf van minimaal 5 nachten, gratis toegang aquapark*

*DX Adventurepark is geopend van 19 mei t/m half september. In vakanties is het park dagelijks geopend, buiten vakanties op woensdag, zaterdag en zondag.

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!