Chaletpark

Droom jij van een 2e huis in Drenthe waar je het gehele jaar naar toe kunt? Dan is een chalet op ons chaletpark ideaal. De Lente van Drenthe is omringd door natuur met bos en heide.

Op loopafstand ligt de het Gasselterveld, een zwemplas met hagelwitte stranden en helderblauw water. Op de camping is o.a. een zwembad, tennisbaan, snackbar en recreatie in de vakanties voor de (klein)kinderen. Droom jij van een 2e huis in Drenthe waar je het gehele jaar naar toe kunt? Dan is een chalet op ons chaletpark in Drenthe ideaal. De Lente van Drenthe is omringd door natuur met bos en heide. Op loopafstand ligt de het Gasselterveld, een zwemplas met hagelwitte stranden en helderblauw water. Op de camping is o.a. een zwembad, tennisbaan, snackbar en recreatie in de vakanties voor de (klein)kinderen.

Het chaletpark ligt aan de rand van de camping en is ruim opgezet. De kavels van 300 tot 500 m2 zijn geschikt voor chalets tot 70 m2. De kavels zijn voorzien van aardgas, water, riool, TV-aansluiting, WiFi en elektra (16 ampère).

In de omgeving zijn diverse chaletbouwers die meer informatie kunnen geven over de afmetingen, indeling en inrichting van een chalet. De chaletbouwers plaatsen het chalet en sluiten het aan op ons park. Indien zij niet aansluiten dan kunnen wij deze service verlenen.

Op dit moment hebben wij geen ruimte voor het plaatsen van een nieuw chalet. Neem bij vragen contact op met de receptie 0599 – 564 333.

Chaletbouwers: www.grittercaravans.nl, www.duntep.nl en www.arcabo.nl.

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!