Voorseizoen 2023

Een voorseizoen kamperen in Drenthe? Er is geen betere plek om de lente vieren dan op camping De Lente van Drenthe.

Ons voorseizoen loopt van 1 april tot 2 juli, waardoor je niet alleen super lang vakantie kan vieren, maar ook nog kampeert tijdens feestdagen en vakanties, namelijk Pasen, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren.

Tijdens de feestdagen en vakanties staat er een bomvol recreatieprogramma voor je klaar, en buiten deze periodes geniet je in alle rust van de Drentse avonturen die de bossen en het strand je bieden. Zowel op onze standaard kampeervelden als op onze comfort kampeerplaatsen hebben we plekjes beschikbaar voor het voorseizoen. Kom gerust langs om jouw favoriete kampeerplek uit te zoeken en reserveer per mail of telefoon jouw voorseizoensplaats in Drenthe.

Blijf je liever nog langer? Er zijn enkele seizoensplaatsen beschikbaar op de camping. Neem voor meer informatie contact op per mail of telefoon.

Periode
1 april - 2 juli 2023

Vanaf
€ 690,- inclusief 2 personen op een standaard plaats

Toeristenbelasting
€ 108,-

Extra persoon
€ 50,00 

Bord douchepas
€10,00 

Bovenstaande tarieven zijn op basis van 2 personen, incl. 60Kwh en 3m3 water (bij comfort kampeerplaats) en exclusief toegang DX Adventurepark. Bij de receptie kan je kaarten kopen met korting.

Gebruik van de douche is in dit arrangement exclusief. De kosten voor douchen zijn 10 cent per minuut. Gebruik van het toilet en warm water voor het afwassen is gratis.

Heb je voorkeur voor een kampeerplaats? Geef dan bij opmerkingen door waar je graag zou willen staan. Voorkeurskosten zijn € 25,00 per reservering. 

Reserveren knop

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!