Seizoen 2023

Geniet het hele seizoen van je eigen kampeerplaats op Camping De lente van Drenthe. Kom wanneer je wil en maak gebruik van alle faciliteiten. 

Ons seizoen loopt van 1 april tot 6 oktober, waardoor je niet alleen super lang vakantie kan vieren, maar ook nog kampeert tijdens feestdagen en vakanties, namelijk Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

Tijdens de feestdagen en vakanties staat er een bomvol recreatieprogramma voor je klaar, en buiten deze periodes geniet je in alle rust van de Drentse avonturen die de bossen en het strand je bieden. 

Kom gerust langs om jouw favoriete kampeerplek uit te zoeken en reserveer per mail of telefoon jouw seizoensplaats in Drenthe.

Er zijn enkele seizoensplaatsen op de camping beschikbaar. 
Standaard kampeerplaats: 66, 67, 68, 69, 70 en 71
Comfort kampeerplaats: 31, 54, 56, 57, 285 en 288

Periode
1 april - 6 oktober 2023

Vanaf
€ 1740,- inclusief thuiswonend gezin op een standaard plaats

€ 1775.- inclusief thuiswonend gezien op een comfort plaats

Toeristenbelasting
€ 108,-

Extra persoon
€ 50,00 

Borg douchepas
€10,00 

Bovenstaande tarieven zijn inclusief thuiswonend gezin, 90Kwh en 5m3 water (bij comfort kampeerplaats) en exclusief toegang DX Adventurepark. Bij de receptie kan je kaarten kopen met korting.

Gebruik van de douche is in dit arrangement exclusief. De kosten voor douchen zijn 10 cent per minuut. Gebruik van het toilet en warm water voor het afwassen is gratis.

Heb je voorkeur voor een kampeerplaats? Geef dan bij opmerkingen door waar je graag zou willen staan. Voorkeurskosten zijn € 25,00 per reservering. 

Reserveren knop

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!