Pinksteren 2023

Vier een mini strandvakantie tijdens Pinksteren op Camping De Lente van Drenthe

Kom kamperen van vrijdag tot en met maandag tijdens het Pinksterweekend. Vier je mini strandvakantie in Drenthe op onze familiecamping met een weekendje weg. Tijdens Pinksteren kan je zelf op ontdekking gaan in de Drentse Bossen, maar mag je ook mee op avontuur met Lente, Sem, Fonzy en het recreatieteam. Doe op maandag lekker rustig aan, want uitchecken tot 16.00 uur is inbegrepen bij dit arrangement. Wil je extra lang genieten? Kom dan alvast met het Hemelvaartweekend! Tussendoor naar huis is geen probleem, check hier onze arrangementen voor Hemelvaart & Pinksteren. 

Periode
26 mei - 29 mei 2023

Aantal nachten
3 nachten + lazy day
Uitchecken tot 16.00 uur

Vanaf
€ 119,00 incl. 2 personen op een standaard kampeerplaats

Toeristenbelasting
€ 1,25 per persoon, per nacht

Extra persoon
€ 15,00

Heb je voorkeur voor een kampeerplaats? Geef dan bij opmerkingen door waar je graag zou willen staan. Voorkeurskosten zijn € 25,00 per reservering. 

Reserveren knop

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!