Outdoor activiteiten

Drenthe Xperience

Op de Lente van Drenthe is een professioneel Outdoor Bedrijf gevestigd. Drenthe Xperience organiseert sportieve outdoor activiteiten op en rondom de camping. Highland games, boogschieten of op stap met een GPS, er is van alles mogelijk.

Wil je een bijzonder weekend organiseren voor familie of vrienden? Boek bijvoorbeeld luxe Safaritenten en maak het weekend compleet met een outdoor activiteit en een barbecue op het veld voor de tenten. In samenwerking met Drenthe Xperience hebben wij complete arrangementen samengesteld om een geslaagd weekend te organiseren. Kijk voor meer informatie bij onze arrangementen.

In de vakanties worden er ook sportieve activiteiten opgenomen in het recreatieprogramma, denk aan bamboestieken, boogschieten of fotopuzzeltocht.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0599-564333. Drenthe X-perience is onderdeel van De Lente van Drenthe.

Kijk voor meer informatie over sportieve buiten activiteiten op www.drenthe-xperience.nl

 

Groepsactiviteiten

Mammoettrein: skelter (4 uur)

   € 7,50

Klootschieten (2,5 uur)

   € 5,00

Vlotbouwen (2 uur)

  € 12,50

GPS-tocht (1,5 uur)

€ 7,50

Mountainbike clinic (2,5 uur)

  € 27,50

Fotopuzzeltocht (2 uur)

   € 5,00
Boogschieten (min. 10 deelnemers / 1,5 uur)  

€ 12,50

Kinder Paintball (min. 8 deelnemers / 1,5 tot 2 uur)

  € 12,50

Teambuilding hele dag (min. 10 deelnemers / 4 uur)

 

€ 32,50

Highland Games: Schotse zeskamp (min. 10 deelnemers / 2,5 uur)

 

€ 22,50

Expeditie Robinson (min. 10 deelnemers / 2,5 uur)

  € 22,50
Bamboestieken (min. 10 deelnemers / 1,5 uur)  

€ 12,50

Prijzen zijn per persoon.

 

 

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience