Uit agenda

Uit in Gasselte en omgeving!
Vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september 2018, Kastanje festival Assen
Een nieuw familiefestival, aansluitend aan een groot beachvolleybaltournooi. Overdag is het festival gratis toegankelijk, voor de avonden zijn tickets verkrijgbaar.

Zaterdag 29 en zondag 30 september 2018, Hondsrug Classic Gasselte
Deze mountainbike wedstrijden is toegankelijk voor alle niveaus en start op loopafstand van de camping bij zwemplas het Nije Hemelriek. Combineer uw deelname met een verblijf op de camping en boek onze speciale Hondsrug Classic Arrangement.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie