Kinderen


Op avontuur in Drenthe!

Neem je ouders een dagje mee op stap in de omgeving. Drenthe heeft veel leuke kinderattracties.

Rijk der Kabouters

Kabouters wonen in het Drentse Eext. Een leuk uitstapje voor families met kinderen tot 08 jaar. Op het kleinschalige park spelen en wandelen de kinderen tussen de kabouters in het verrassend leuke kabouterbos.
www.rijkderkabouters.nl

Attractiepark Sprookjeshof

Het spookjeshof in Zuidlaren is een belevenis op zich, met z’n vele uitbeeldingen van beroemde sprookjes en attracties. Het park heeft een indoorspeelparadijs en je kan de dag afsluiten met een rondvaart over het Zuidlaardermeer.
www.sprookjeshof.nl

Attractiepark Drouwenerzand

Ga voor een onvergetlijke dag naar Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen. Het bijzondere van het park is dat naast alle attracties ook het eten en drinken bij de entreeprijs zijn inbegrepen.
www.drouwenerzand.nl

Wildlands

Ga op expeditie in Wildlands te Emmen. Plan je bezoek op www.wildlands.nl

Outdoor Grollo Klimpark

Een andere beleving van de natuur. In een bos van ca. 1,2 ha heeft klimpark Grolloo vijf parcoursen gebouwd. Je beweegt via de klim onderdelen van boom tot boom. De parcoursen zijn tot 7 meter hoog en bieden uitdaging, plezier en avontuur.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie