Boomkroonpad

Uitstapje in de omgeving

Nabij De Lente van Drenthe ligt het boomkroonpad, hier kan je de natuur op een andere manier ontdekken. In het informatiecentrum leer je meer over de bosrijke omgeving en je kan deelnemen aan één van de excursies.

Boomkroonpad

Het Boomkroonpad in Drouwen is natuurgenieten op hoog niveau. Het wandelpad tussen de toppen van de bomen is door Staatsbosbeheer ontwikkeld om het bos vanuit een heel ander perspectief te kunnen beleven. De wandeling start in de worteltunnel en gaat via een wenteltrap door de boomstam naar de takken van de boom.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience