Omgeving

Ontdek Drenthe!

Drenthe is een provincie voor iedereen! Niet alleen voor de rustzoekers is er van alles te doen, maar ook voor iedereen die actie wil. Naast een mooie fiets of wandeltocht is Drenthe een perfecte plek voor een ATB of GPS tocht. Niet voor niets worden hier grote toernooien georganiseerd.

Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Drenthe heeft veel bekende attracties zoals Indoor Plopsa en Wildlands Adventure Zoo Emmen, maar ook kleinschalige parken die ideaal voor kleine kinderen zijn. 

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience