DX Adventurepark

In de zomer van 2018 hebben wij ons waterpark, DX Adventurepark geopend. DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland en is gelegen aan de oever van zwemplas het Gasselterveld.

In dit waterpark kun je met het hele gezin of met je vrienden volop plezier beleven. De topattractie is een spectaculaire waterschans die ook bij de echte waaghalzen zorgt voor een adrenalinekick. Het DX Adventurepark is geopend van mei tot en met september.

DX Adventurepark

Waterschans
Ben jij 12 jaar of ouder en niet snel bang? Kom springen van onze waterschansen! Je begint met de waterschans van 7 meter, waar je de techniek aanleert. Als je deze onder de knie hebt ga je door naar de waterschans van 9 meter. De hoogste waterschans van 11 meter geeft zelfs de grootste waaghalzen een onvergetelijke adrenalinekick. Durf jij een salto maken?

Aquapark en Bigairbag
Leef je uit op het aquapark, waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en glijden! Als je durft lanceer je familie en vrienden van de blob. Is het een regenachtige dag? Geen zorgen, we hebben wetsuits.

Ben je na het aquapark nog niet moe? Laat je coolste trucs zien op de trampolines met een zachte landing in de Bigairbag of speel met je vrienden in de obstacle playground.


Groepsactiviteiten
Naast de activiteiten in het waterpark hebben we een breed aanbod aan groepsactiviteiten. Tijdens het avontuurlijke expeditie Robinson, de stoere Highland games of bamboestieken word je op een leuke en actieve manier uitgedaagd om samen te werken.

Omdat het DX Adventurepark bij de camping hoort mag je bij een verblijf van minimaal 5 nachten gratis gebruik maken van het Aquapark, de Bigairbag en de Obstacle Playground. Vraag bij de receptie naar de voorwaarden.

Meer informatie over het DX Adventurepark vind je op www.dxadventurepark.nl.

Makkelijk en snel online reserveren!