Dagje uit

Hier vind je onze tips voor een dagje uit in Drenthe. Wil je hulp bij het plannen of ben je benieuwd naar onze ervaringen?

Ga langs bij de receptionistes, wij adviseren je graag.

Buitencentrum het Boomkroonpad (3,8 km)
Bij het Boomkroonpad geniet je van de natuur op hoog niveau. Het wandelpad tussen de toppen van de bomen is door Staatsbosbeheer ontwikkeld om het bos vanuit een heel ander perspectief te laten beleven. Het buitencentrum heeft een bomvol activiteitenprogramma voor jong en oud, zoals het kabouterpad en de vollemaanwandeling.

Attractiepark Drouwenerzand (4 km)
Drouwenerzand is een klein attractiepark waar je met je ticket gebruik kunt maken van alle attracties en het buffet. Fruit, soep, broodjes, friet, snacks, limonade en ijs staan dagelijks op het menu. Drouwenerzand is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar heeft ook spannende attracties voor tieners zoals de Freak Out en het Haunted House.

Hunebedcentrum Borger (8,7 km)
Met 16 hunebedden in de directe omgeving is Borger dé hunebedhoofdstad van Nederland. In het hunebedcentrum kom je alles te weten over het trechterbekervolk, de oertijd en de hunebedden. Ga op zoek naar de grootste hunebed van Nederland!

Outdoor Grolloo Klimpark (9 km)
Bij klimpark Grolloo klim, slinger en vlieg je van boom tot boom. De parcoursen zijn tot 7 meter hoog en bieden uitdaging, plezier en een onvergetelijke adrenalinekick.

Wildlands Adventure zoo Emmen (26 km)
Maak een wereldexpeditie in één dag. Bij Wildlands vind je in drie verschillende werelddelen tal van diersoorten en veel speelplezier. Vergeet niet om een ritje te maken in de nieuwe achtbaan
Tweestryd!

Kabouterland Exloo (15 km)
Kabouterland is een avontuur voor de kleine bezoekers. Waan je in de wereld van kabouters en trollen en ga op zoek naar de mysterieuze kabouterstenen.

Makkelijk en snel online reserveren!