Koerscafé Gasselte

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland, en zo oubollig als het klinkt is het allang niet meer. In Drenthe vind je de meest avontuurlijke fiets- en mountainbikeroutes van het land en elke avonturier kan hier naar hartenlust kilometers maken.  Onze camping bevindt zich midden in het knooppuntnetwerk van Drenthe en aan de mountainbikeroute Gieten-Gasselte: de perfecte plek voor een rustpunt. 

Onze koffie staat klaar voor onze campinggasten, maar ook voor de sportieve MTB-er, de actieve fietser, de wandelaar en iedere andere avonturier. Wij zijn je startpunt, je tussenstop en je eindpunt, maar ook als je geen tocht maakt, maar gewoon zin hebt in een goede lunch of fris biertje ben je van harte welkom.

Koerscafé Gasselte opent in het voorjaar van 2021 haar deuren.

Eten en drinken


De exacte invulling van onze menukaart laat nog even op zich wachten, maar hierbij alvast een tipje van de sluier. Bij Koerscafé Gasselte zoeken we de balans tussen optimaal benutte pauzes en uitgebreide rustmomenten. Je kan bij ons terecht voor een gezonde snack om vol energie op je fiets te stappen, maar ook voor een goede bak koffie met appeltaart en slagroom. Voor de lunch beleggen we verse broodjes en na de tocht heb je ruim keus uit onze borrel- en bierkaart.

 

Eten en drinken
Het repair center

Het repair center


In het repair center kan je terecht voor kleine reparaties en onderhoud. Ook is er een plek om je fiets af te spuiten en vervolgens veilig te stallen zodat jij in alle rust van je kopje koffie in het koerscafe kunt genieten. Sta je op de camping, dan kan je bij het repair center je fiets veilig, achter een gesloten deur stallen. Voor elektrische fietsen zijn oplaadpunten aanwezig. 

Tips en advies


Koerscafé Gasselte is ontstaan vanuit de gedachte dat we iets willen doen voor de Drenthebezoeker die van actie, avontuur en het buitenleven houdt. Wij hebben allang ontdekt dat Drenthe dé outdoorprovincie van Nederland is, en dat vertellen we graag verder. In het koerscafé kan je daarom niet alleen terecht voor een pauzesnack of bitterbal, maar ook voor advies en informatie over alles wat de omgeving te bieden heeft op het gebied van buitensport. 

Tips en advies
Kids Boulderhal

Kids Boulderhal


In het achterste deel van het Koerscafé vind je vanaf het voorjaar van 2021 onze Kids Boulderhal! Vanuit het café loop je de boulderhal binnen. Maar wat is boulderen? Boulderen is het klimmen van korte routes op lage blokken of wanden. Je klimt zonder touwen, maar blijft laag bij de grond. Op de grond liggen dikke matten voor een zachte landing. De boulderhal heeft een maximale klimhoogte van 2,5 meter en is daarom geschikt voor kinderen tot ongeveer 11 jaar. Klimschoentjes zijn verplicht in de kinderboulderhal. Deze kan je lenen bij het koerscafé. Meld je voor je gaat klimmen altijd bij de balie van het Koerscafé.

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familiecamping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!