Koerscafé Gasselte

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland, en zo oubollig als het klinkt is het allang niet meer. In Drenthe vind je de meest avontuurlijke fiets- en mountainbikeroutes van het land en elke avonturier kan hier naar hartenlust kilometers maken.  Onze camping bevindt zich midden in het knooppuntnetwerk van Drenthe en aan de mountainbikeroute Gieten-Gasselte: de perfecte plek voor een rustpunt. 

Onze koffie staat klaar voor onze campinggasten, maar ook voor de sportieve MTB-er, de actieve fietser, de wandelaar en iedere andere avonturier. Wij zijn je startpunt, je tussenstop en je eindpunt, maar ook als je geen tocht maakt, maar gewoon zin hebt in een goede lunch of fris biertje ben je van harte welkom.

Koerscafé Gasselte is geopend op:

Maandag 10.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
10.00 tot 17.00 uur
Zondag
10.00 tot 17.00 uur

Van 1 oktober tot 1 april is het Koerscafé open op vrijdag t/m maandag van 10.00 tot 17.00 uur.

Eten en drinken


Bij Koerscafé Gasselte zoeken we de balans tussen optimaal benutte pauzes en uitgebreide rustmomenten. Je kan bij ons terecht voor een gezonde snack om vol energie op je fiets te stappen, maar ook voor een goede bak koffie met appeltaart en slagroom. Voor de lunch beleggen we verse broodjes en na de tocht heb je ruim keus uit onze borrel- en bierkaart.

Benieuwd naar de menukaart? Klik dan hier.

 

Eten en drinken
Mountainbike verhuur

Mountainbike verhuur


Naast het Koerscafé vind je de mountainbikeverhuur van Bike Assist Gieten. Wil je Drenthe ontdekken op de mountainbike? Reserveer dan vooraf je fiets, dan zorgt Bike Assist dat deze voor je klaar staat op de camping. Bike Assist verhuurt, mountainbikes, racefietsen en steps. Meer over het assortiment en het reserveren van de fietsen vind je op mtbverhuurdrenthe.nl

Tips en advies


Koerscafé Gasselte is ontstaan vanuit de gedachte dat we iets willen doen voor de Drenthebezoeker die van actie, avontuur en het buitenleven houdt. Wij hebben allang ontdekt dat Drenthe dé outdoorprovincie van Nederland is, en dat vertellen we graag verder. In het koerscafé kan je daarom niet alleen terecht voor een pauzesnack of bitterbal, maar ook voor advies en informatie over alles wat de omgeving te bieden heeft op het gebied van buitensport. 

Tips en advies
Kids Boulderhal

Kids Boulderhal


In het achterste deel van het Koerscafé vind je  onze Kids Boulderhal! Vanuit het café loop je de boulderhal binnen. Maar wat is boulderen? Boulderen is het klimmen van korte routes op lage blokken of wanden. Je klimt zonder touwen, maar blijft laag bij de grond. Op de grond liggen dikke matten voor een zachte landing. De boulderhal heeft een maximale klimhoogte van 2,5 meter en is daarom geschikt voor kinderen tot ongeveer 11 jaar. Meld je voor je gaat klimmen altijd bij de balie van het Koerscafé. Je kunt vooraf je tijd reserveren in onze camping app. Een uur boulderen kost €3,00.

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!