Schoolkamp

Ga op schoolkamp in Drenthe. Camping de Lente van Drenthe is de perfecte schoolkamplocatie voor een avontuurlijk en sportief kamp. Verken de bossen van Gasselte en neem een duik in het Nije Hemelriek, het Gasselterveld of in ons openlucht zwembad op de camping. Samen met het naastgelegen DX Adventurepark helpen we graag met het samenstellen van een activiteitenprogramma, maar heb je hier zelf al ideeën over, dan is dat natuurlijk geen probleem. 

Camping of glamping?

Camping of glamping?


Kom met je klasgenoten kamperen bij camping de Lente van Drenthe, aan de rand van het bos en vlak naast het strand. Aan actie en avontuur is er in Drenthe geen gebrek. Overdag kan je op expeditie in de omgeving van Gasselte en 's nachts slaapt de hele klas in eigen tentjes onder de Drentse sterrenhemel.

Ben je met een groep van maximaal 60 personen, inclusief begeleiding, dan kan je luxe kamperen in onze safaritenten. De glamping tenten zijn verdeeld over 2 velden en ingericht voor maximaal 6 personen per tent. 

Ontbijten met verse broodjes of dineren met friet? Voor ontbijt, lunch en avondeten hebben we lekkere, simpele pakketten. Heb je speciale wensen, dan kijken we graag wat er mogelijk is. Neem voor een programma op maat contact met ons op door te mailen naar info@delentevandrenthe.nl of te bellen met 0599 564 333.

 

Groepsactiviteiten


Op 10 minuten lopen van de camping ligt DX Adventurepark. Maak er een spetterend schoolkamp van door je klasgenoten te lanceren van de blob of je meester te zien vliegen van de schans. Trotseer met je klas het aquapark, een obstakelparcours op het water. Hilariteit gegarandeerd! Is iedereen 12+? Waag dan een sprong van de schans. In een cursus van 2 uur leer je de beginselen van waterschansspringen, met schansen tot maar liefst 11 meter hoog. Ben je met een kleine groep, dan is het mogelijk om het Gasselterveld te verkennen door te suppen of kanoën. Hier vind je meer informatie over de verschillende activiteiten voor groepen. 

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op ons via info@delentevandrenthe.nl of bel naar 0599 564 333.

Groepsactiviteiten
Schoolkamp arrangement

Schoolkamp arrangement


Al vanaf €25,00 per persoon boek je ons basis schoolkamp arrangement, inclusief:

  • 2 overnachtingen op de camping, met eigen kampeermiddel
  • Gebruik van de douches
  • 1x toegang tot het aquapark van DX Adventurepark

Dit arrangement is exclusief toeristenbelasting. 

Upgrade je schoolkamp met:

Waterschans (12+) v.a. € 13,50 p.p.
Mega Jenga  € 5,00 p.p. 
Bamboestieken € 7,50 p.p.
Suppen € 7,50 p.p.
Kanoën € 5,00 p.p.
Extra nacht € 6,50 p.p.
Lunchpakket € 4,50 p.p.

Heb je vragen of wil je een arrangement reserveren? Neem dan contact op door te mailen naar info@delentevandrenthe.nl of bel 0599 564 333. 

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familie camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!