Kampeerplaatsen

Kom kamperen in Drenthe! Op camping de Lente van Drenthe heb je keuze uit 6 knusse, gezellige kampeervelden en een laantje met camperplaatsen. Alle kampeerplaatsen hebben elektra en een TV-aansluiting en zijn minimaal 100 vierkante meter groot. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans, tenten en campers. Neem je een bijzettentje mee? Dat is geen probleem, het eerste bijzettentje is altijd gratis.  

Comfort kampeerplaatsen


Bij onze comfortplaatsen is elektra, televisie en water altijd binnen handbereik. Iedere plek heeft toegang tot een waterkraantje en een deel van de kampeerplaatsen heeft een eigen afvoer. De kampeervelden Zonnebloem, Hyacint, Boterbloem en Narcis hebben comfort kampeerplaatsen. Veld Narcis is het veld met grootste speeltoestel van de camping, waar kinderen kunnen klimmen, zandkastelen bouwen en glijden van de glijbaan. Zoek je een rustiger veld? Ga dan voor kampeerveld Boterbloem of Hyacint. 

Comfort kampeerplaatsen
Standaard kampeerplaatsen

Standaard kampeerplaatsen


De kampeervelden Libelle en Krokus en het camperlaantje hebben standaard kampeerplaatsen. De standaard kampeerplaatsen hebben allemaal elektra en een TV-aansluiting bij de plaats. Water kan gehaald worden bij het grote sanitairgebouw of bij gedeelde kraantjes op de velden. Krokus en Libelle hebben allebei een klein speeltoestel op het veld. 

In het kort


  • Gebruik van WiFi
  • Elektra 6 ampère
  • Ruime en zonnige plaatsen
  • Velden met en zonder speeltoestel
  • Plaatsen met en zonder waterkraan
  • TV-aansluiting
  • Bij een verblijf van minimaal 5 nachten, gratis toegang aquapark*
  • Huisdieren zijn welkom

* Het aquapark is geopend van 26 mei t/m half september. Neem voor meer informatie en/of beschikbaarheid contact op met de receptie via 0599 - 564 333.

In het kort

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familie camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!