Voorseizoen 2022

Een voorseizoen kamperen in Drenthe? Er is geen betere plek om de lente vieren dan op camping De Lente van Drenthe.

Ons voorseizoen loopt van 1 april tot 3 juli, waardoor je niet alleen super lang vakantie kan vieren, maar ook nog kampeert tijdens feestdagen en vakanties, namelijk Pasen, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Tijdens de feestdagen en vakanties staat er een bomvol recreatieprogramma voor je klaar, en buiten deze periodes geniet je in alle rust van de Drentse avonturen die de bossen en het strand je bieden. Zowel op onze standaard kampeervelden als op onze comfort kampeerplaatsen hebben we plekjes beschikbaar voor het voorseizoen. Kom gerust langs om jouw favoriete kampeerplek uit te zoeken.  

Periode
1 april - 3 juli 2022

Vanaf
€ 690,- inclusief 2 personen op een standaard plaats

Toeristenbelasting
€ 108,-

Extra persoon
€ 50,00 

Bord douchepas
€10,00 

Gebruik van de douche is in dit arrangement exclusief. De kosten voor douchen zijn 10 cent per minuut. Gebruik van het toilet en warm water voor het afwassen is gratis.

Wil je dit arrangement boeken? Dit kan per mail of telefonisch.

Stuur een mail naar info@delentevandrenthe.nl of bel naar 0599 - 564 333.

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familie camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!