Wat kun je doen op de camping?

Met ons Go Fit '20 programma willen we jou stimuleren om met je eigen gezin of gezelschap er actief op uit te gaan. Drenthe is de perfecte bestemming voor een vakantie vol actie en avontuur, met voldoende afstand. Vanuit de camping organiseren wij activiteiten die je kunt ondernemen, zowel gratis als tegen betaling. Op deze pagina lees je wat je vanaf de camping kunt doen tijdens je vakantie.

20190526 093037

Broodjesservice

Broodjes bezorgen we bij je plek! Geef een dag van te voren je bestelling door bij de receptie en geniet 's ochtends van een vers ontbijtje.

48

Huur een fiets

De fietsverhuur is op afspraak geopend. Geef je van te voren door welke fietsen je wilt huren, dan staan ze bij aankomst klaar bij je plek. 

43

Ga suppen

De SUP verhuur van DX Adventurepark is geopend. Bel of mail naar de receptie van de camping om te reserveren. Wist je dat we vanaf nu ook SUP test center zijn, genaamd DX SUP shop?

steenmannetje

Steenmannetje op fietse

Klaar voor avontuur? Pak je fiets en ga mee met het Steenmannetje! Download gratis de Steenmannetje op fietse-app en fiets één van de 5 kinderfietsroutes door de gemeente Aa en Hunze. Vergeet voor de beste beleving niet een VR-bril op te zetten, deze kan je voor een klein bedrag kopen bij de receptie.  

20190515 085140

Neem een duik

Plons in het helderblauwe water van zwemplas Gasselterveld en het Nije Hemelriekje, maar 5 minuten lopen vanaf de camping. De stranden en meren zijn geopend voor een spetterend bezoek. 

IMG 20190807 WA0005

Doe mee met Fonzy, Lente en Sem

Het recreatieteam verzorgt tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie een programma op maat, zodat je het knutselen, dansen en sporten niet hoeft te missen. Binnenkort weten we meer over de inhoud van het programma.

Tijd voor vakantie!

Vanaf 15 juni zijn onze douches en toiletten op camping de Lente van Drenthe weer geopend! Kom je kamperen? Reserveer dan vooraf je plekje door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Ook in onze accommodaties kun je zorgeloos, met voldoende afstand verblijven. Huur een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!