Wat kun je doen op de camping?

Met ons Go Fit '20 programma willen we jou stimuleren om met je eigen gezin of gezelschap er actief op uit te gaan. Drenthe is de perfecte bestemming voor een vakantie vol actie en avontuur, met voldoende afstand. Vanuit de camping organiseren wij activiteiten die je kunt ondernemen, zowel gratis als tegen betaling. Op deze pagina lees je wat je vanaf de camping kunt doen tijdens je vakantie.

20190526 093037

Broodjesservice

Broodjes bezorgen we bij je plek! Geef een dag van te voren je bestelling door bij de receptie en geniet 's ochtends van een vers ontbijtje.

klootschieten

Klootschieten

Leg een route af door zo weinig mogelijk met de bal te gooien en word klootschieter van de week! Bel of mail om te reserveren, vanaf 2 personen en voor €5,00 p.p. 

48

Huur een fiets

De fietsverhuur is op afspraak geopend. Geef je van te voren door welke fietsen je wilt huren, dan staan ze bij aankomst klaar bij je plek. 

43

Ga suppen

De SUP verhuur van DX Adventurepark is geopend. Bel of mail naar de receptie van de camping om te reserveren. Wist je dat we vanaf nu ook SUP test center zijn?

gps 6d7d31fb8f89036131e16973986b321f

GPS-tocht

Vind je route het bos aan de hand van coördinaten. Dit avontuur is het leukste met het hele gezin. Strijd jij mee om beste GPS-er van de week te worden? Voor €5,00 p.p. reserveer je jouw GPS-tocht door te bellen of te mailen.

Ontwerp zonder titel

Picknicken

Trek erop uit en ga picknicken in het bos! In juli en augustus kan je bij de receptie een gevulde picknickmand huren, inclusief een picknickkleed, broodjes, vruchtensap, fruit en een zoete lekkernij. Leuk om te combineren met een Foto puzzeltocht!

steenmannetje

Steenmannetje op fietse

Klaar voor avontuur? Pak je fiets en ga mee met het Steenmannetje! Download gratis de Steenmannetje op fietse-app en fiets één van de 5 kinderfietsroutes door de gemeente Aa en Hunze. Vergeet voor de beste beleving niet een VR-bril op te zetten, deze kan je voor een klein bedrag kopen bij de receptie.  

20190515 085405

Foto Puzzeltocht

'Hé, ben ik hier net ook niet geweest?' Ga op verkenning door het bos aan de hand van een heleboel foto's. Vind jij de weg terug naar de camping? Leuk om te combineren met een picknick onderweg!

20190515 085140

Neem een duik

Plons in het helderblauwe water van zwemplas Gasselterveld en het Nije Hemelriekje, maar 5 minuten lopen vanaf de camping. De stranden en meren zijn geopend voor een spetterend bezoek. 

IMG 20190807 WA0005

Doe mee met Fonzy, Lente en Sem

Het recreatieteam verzorgt tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie een programma op maat, zodat je het knutselen, dansen en sporten niet hoeft te missen. Binnenkort weten we meer over de inhoud van het programma.

#escapethecity

Ben je uitgekeken op je tuin, balkon of stadspark? Bij camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand verblijven. Huur een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Kom je kamperen? Huur dan een privé wc bij je plek. Beschikt jouw kampeermiddel zelf over sanitair? Ook dan ben je van harte welkom op de camping. Bel voor meer informatie naar 0599-564 333

Makkelijk en snel online reserveren!