Ga er veilig op uit

Niet alleen wij passen ons aan op de geldende maatregelen, ook in de omgeving zijn ondernemers creatief en hebben ze manieren bedacht om in de anderhalve meter samenleving hun diensten aan te bieden. Op deze pagina's geven wij tips over wat je allemaal kunt doen in de omgeving van Gasselte. Heb je zelf iets gezien waar je veilig naartoe kunt en graag met je medegasten deelt? Mail je tip naar info@delentevandrenthe.nl.

robi hood ribhouse

Robin Hoods Drive Thru

Eten bij Robin Hood Ribhouse in Drouwen was al een feestje, maar nu hebben ze de beleving van binnen verplaatst naar buiten waar je in de Drive Thru je Middeleeuwse maaltijd afhaalt. Dagelijks geopend van 16.00 tot 20.00

eco chopper

Eko Tours

Voor stellen en gezinnen is het mogelijk om Drenthe 100% elektrisch te verkennen met Eko Tours. Met Eko Tours ga je met een gids buiten de reguliere paden op verkenning. Ga je liever zelf op pad? Ga dan voor een tour met Eko Choppers.

joytime

Joytime Grolloo

Voor kinderen van 4 t/m 18 jaar opent klimpark Joytime in Grolloo haar deuren. Onder toezicht van instructeurs mogen jonge kinderen naar het Avonturenbos en de oudere kinderen naar het klimpark om sportief te bewegen.

appelgebak simons doetinchem

Bistro Luf

Een kopje koffie met appeltaart to go? Een portie bitterballen tijdens het fietsen? Een luxe diner voor in uw caravan? Bistro Luf in Gasselte is van donderdag tot en met maandag geopend met een afhaalmenu.

blog wildlands 2

Wildlands Adventure Zoo

Vanaf 25 mei is Wildlands in Emmen weer geopend voor bezoekers. Online je ticket kopen en vooraf reserveren is noodzakelijk voor een bezoek aan deze dierentuin.

kaaslust

Kaaslust en Maallust drive thru

In gevangenisdorp Veenhuizen vind je een drive thru met de lekkerste kazen van Kaaslust en vers gebrouwen bier van Maallust, waar je met de auto of op de fiets je borrelplank kunt halen.

speelbos lorken

Speelbos Lorken

Buitencentrum Boomkroonpad is voorlopig nog gesloten, maar je kan naar hartenlust klimmen en klauteren in het bijbehorende speelbos Lorken. Het speelbos is vrij toegankelijk en startpunt van meerdere wandelroutes. 

#escapethecity

Ben je uitgekeken op je tuin, balkon of stadspark? Bij camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand verblijven. Huur een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Kom je kamperen? Huur dan een privé wc bij je plek. Beschikt jouw kampeermiddel zelf over sanitair? Ook dan ben je van harte welkom op de camping. Bel voor meer informatie naar 0599-564 333

Makkelijk en snel online reserveren!