Let op! Op dit moment geldt: blijf binnen en blijf gezond, ook op de camping.

Als camping zitten we niet stil en durven wij na te denken over hoe je vakantie eruit ziet in een anderhalve meter samenleving. Ondanks dat Fonzy je dolgraag begroet met een high five en we de gezelligheid in het toiletgebouw liever niet missen, geloven wij erin dat we jou met voldoende afstand ook een topvakantie kunnen bezorgen. Op deze pagina lees je wat we deze zomer net even anders doen voor jouw verblijf.

Sanitaire voorzieningen


Op dit moment zijn alle gebouwen met sanitaire voorzieningen tot 1 juli gesloten. Heeft jouw kampeermiddel eigen sanitaire voorzieningen, dan is er geen probleem en kun je gerust komen kamperen, heb je geen eigen toilet? Huur dan één van onze privé wc. Deze privé wc huur je voor €7,50 per nacht en staat bij je kampeerplek. Douchevoorzieningen hebben wij helaas niet te huur.

Op het moment dat de sanitairgebouwen open mogen, bieden wij nog steeds de mogelijkheid om een privé wc te huren.

Sanitaire voorzieningen
DX Adventurepark

DX Adventurepark


Sta je minimaal 5 nachten op de camping, dan is normaal een bezoek aan het waterpark van DX Adventurepark inclusief. Nu bestaat er een kans dat we de 1,5m afstand op het aquapark niet kunnen waarborgen, daarom bieden we een alternatief programma, waarbij je als gezin of met z'n tweeën een land- en wateractiviteit mag doen. Je hebt op het water keuze uit:

  • 1x 1 uur van schans (12+)

of

  • 1x 1 uur suppen of kanoën

en op het land:

  • 1x Klootschieten

of

  • 1x GPS-tocht

Alle activiteiten dien je vooraf te reserveren bij de receptie van de camping. Krijg je er geen genoeg van? Dan kan je altijd extra activiteiten huren, ook dit kan bij de receptie.

Recreatieteam en activiteiten


Onze vrienden Fonzy, Lente en Sem hoef je dit seizoen niet te missen. In aangepaste vorm verzorgt het recreatieteam met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens de zomervakantie een vol activiteitenprogramma, met net zoveel gezelligheid als ieder jaar, maar nu met 1,5 meter afstand. Sport en spel doen we in kleine groepjes, je krijgt de knutsels bezorgd bij je eigen plek en Fonzy, Lente en Sem komen langs op de velden om te dansen en te zingen. 

Of je de dagattracties in de buurt kunt bezoeken tijdens je vakantie is op dit moment nog niet te zeggen, daarom zetten we voor jou op een rij wat je veilig, met voldoende afstand van anderen en met je eigen gezin op de camping en in de omgeving kunt doen. Ga bijvoorbeeld suppen of kanoën, rij door de drive thru van het Robin Hood Ribhouse of wordt kampioen klootschieten in het bos. Op deze pagina lees je onze tips voor op de camping en in de omgeving.

Recreatieteam en activiteiten
Faciliteiten

Faciliteiten


Het is nog niet bekend of en wanneer we ons openlucht zwembad mogen openen, maar de zwemplassen 't Nije Hemelriek en Gasselterveld zijn open. 

De snackbar gaat in de maanden juli en augustus in aangepaste vorm open. Je kan tot 16.30 uur telefonisch of per mail bestellen en tussen 17.00 en 19.00 uur zijn we open voor het afhalen van je maaltijd. Betalen kan per pin. NIEUW: Elke woensdag Pizzadag! 

#escapethecity

Ben je uitgekeken op je tuin, balkon of stadspark? Bij camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand verblijven. Huur een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Kom je kamperen? Huur dan een privé wc bij je plek. Beschikt jouw kampeermiddel zelf over sanitair? Ook dan ben je van harte welkom op de camping. Bel voor meer informatie naar 0599-564 333

Makkelijk en snel online reserveren!