KunstKeten


Kunstkeet het Nest

In 2015 is het unieke project KunstKeten gestart. Overnachten in een bijzondere accommodatie op een unieke plek. Vier bijzondere objecten zijn van prachtige kunstwerken voorzien door Jolein Landeweer, Nel Kamphuis, Merel Jonkheid en Geert de Weerd.
In een KustKeet overnacht je in een bijzondere accommodatie op een bijzondere plek. Slapen in de vrije natuur op een unieke locatie zoals op een heideveld, in het bos of bij een ven.
Nergens in Nederland kan in de natuur overnacht worden, maar dit is nu wel mogelijk in de Gemeente Aa en Hunze.

KunstKeet Het Nest is een kusse, frisse accommodatie en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Je overnacht met KunstKeet Het Nest op bijzondere plekken in de bossen van Boswachterij Gieten - Borger.

Prijs inclusief vervoer naar unieke locatie, water in jerrycans, elektra dmv accu, bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak.

 • 1 nacht € 150,00
 • 2 nachten € 250,00
 • 3 nachten € 300,00

Bijkomende kosten: toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n. vanaf 3 jaar.

Meer informatie: www.kunstketen.nl

In de meivakantie, zomervakantie en tijdens Hemelvaart en Pinksteren is KunstKeet Het Nest op vakantie, dat wil zeggen dat de accommodatie op De Lente van Drenthe staat.


Kunstkeet op vakantie

Geen eigen caravan of tent huur dan een KunstKeet op De Lente van Drenthe. De aankleding, indeling en de kunst zorgen voor een unieke beleving. Dankzij de mobiliteit van de KunstKeet kan deze op elke gewenste plek op de camping worden geplaatst. Zo kan je kiezen voor een rustig veldje of een familieveld met speeltoestel.

Voorzieningen KunstKeet op Vakantie:

 • Vlonderterras met tafel en 4 stoelen
 • 4 persoons (2 volw + 2 kinderen)
 • Oppervlakte 11m2
 • Twee tweepersoonsbedden met aparte matrassen (hoogslaper)
 • Dekbedden, kussens (1 persoons matrassen en dekbedden)
 • Kooktoestel, koffiezetapparaat, waterkoker
 • Koelkast
 • Potten, pannen, borden, bestek etc.

In de KunstKeet op Vakantie zijn geen sanitaire voorzieningen. Je kunt gratis gebruik maken van het sanitair gebouw op de camping.

Prijs per nacht op De Lente van Drenthe € 60,00. Bijkomende kosten: toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n. (handdoeken en bedlinnen dient u zelf mee te nemen)

7 = 6 nachten

Voor reserveringen bel 0599 564333 of mail info@delentevandrenthe.nl

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie