Glamping

Glamping op De Lente van Drenthe!

Voor een gezellige vakantie op De Lente van Drenthe is geen eigen kampeermiddel nodig. Een glamping vakantie zorgt voor een bijzonder vakantiegevoel. Op De Lente van Drenthe kan je een luxe Safaritent huren met alle gemakken van een bungalow. Eigen badkamer, keuken en comfortabele bedden.

Tijdens het verblijf kan je genieten van een mooie boswandeling of stap op de mountainbike voor een actieve fietstocht vanaf de camping. De kinderen spelen in het zwembad of doen mee met één van de activiteiten die het recreatieteam organiseert.

Ontdek de safaritenten

 

 

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience