Zwemplas


't Nije Hemelriek

Strandvakantie in het bos! De omgeving van De Lente van Drenthe heeft van alles te bieden. Mooie bossen, maar ook een prachtig strand om te genieten van een zomerse dag. Het strand ligt 300 meter vanaf de camping. De zwemplas is max. 1.40 diep en hiermee ook geschikt voor kleine kinderen.

't Gasselterveld

Naast zwemplas 't Nije Hemleriek bevindt zich zwemplas 't Gasselterveld.
Een unieke locatie met een groot strand en helderblauw water om in te zwemmen.


DX Adventurepark

Deze zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven.
De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen! De waterspeeltuin is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob. Nog niet uitgespeeld? Maak van de vetste tricks op de trampoline en landt inde Bigairbag. De kleinste bezoekers kunnen zich uitleven in de obstacle playground.

Wanneer je overnacht op Camping De Lente van Drenthe ontvang je korting op de toegang van DX Adventurepark.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie