Wifi

Draadloos internet

Internet tijdens de vakantie is ook mogelijk op De Lente van Drenthe. Met je laptop of tablet kan je op de gehele camping gebruik maken van het wifi systeem. Tijdens het verblijf is wifi voor één apparaat inbegrepen. Als je wifi wilt op meerdere apparaten, kan je hiervoor tickets kopen bij de receptie.

Tarieven internet (3 gebruikers):

1 uur € 2,50 1 dag € 5,00
3 dagen € 10,00 5 dagen € 13,50
7 dagen € 15,00 14 dagen € 20,00
21 dagen € 25,00 1 maand € 30,00
3 maanden € 60,00 5 maanden € 82,50
6 maanden € 90,00 1 jaar € 145,00

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie