Eten & Drinken

Eten & Drinken

Op De Camping

Warme broodjes

Op de camping kan je iedere ochtend heerlijk ontbijten met warme broodjes. De vers gebakken broodjes kan je al ruiken als je richting de receptie loopt. Er is keuze uit een kaiser broodjes, pistolet bruin, croissant of een stokbrood. In de receptie hebben wij tevens een vergeten boodschappen winkeltje waar je kleine basis boodschappen kunt halen.

Snackbar

Ben je net aangekomen op de camping? Of geen zin in koken? Voor een heerlijk frietje, snacks, ijs en drinken kan je terecht in onze snackbar. Bij mooi weer kan je buiten eten aan de picknicktafels.

Openingstijden

Buiten vakanties: vrijdag, zaterdag en zondag
Vakanties: dagelijks

Receptie

In de receptie is de hele dag koffie, thee, cappuccino, espresso en latte Macchiato verkrijgbaar. U kunt in de receptie in de koffiehoek zitten of op het terras buiten.
Naast warme dranken zijn er ook lekkere muffins en panini's.

in de omgeving

In de omgeving van de camping zijn diverse restaurants. Op loopafstand is een gezellig resaturant aan het water, Restaurant 't Nije Hemelriek. In Gasselte (3,5 km) Pannenkoekenboerderij 't Maotie voor de kinderen of genieten met liefde in bistro Luf. Heerlijks dagverse producten bij Restaurant de Wiemel of een uitgebreide borrelplank bij Brasserie de Berken. Veel variatie in Gasselte van een huisgemaakte plaatsappelgebak met Drentse Honing tot een 4-gangen dineer. Eet smakelijk!

Restaurant 't Hemelriek

Op 300 meter afstand van de camping kan je uit eten in Restaurant het Nije Hemelriek. Het restaurant is gelegen aan de zwemplas met een ruim terras. Je kunt hier genieten van bijvoorbeeld: pizza, schnitzel, spareribs of een pasta gerecht.
Houtvester Jansenweg 1, 9462 TB Gasselte. Meer informatie www.hemelriek.nl


Bistro Luf

Een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt genieten van bijvoorbeeld: entrecote, LUF's biefstuk met eigen jus, varkenshaas met kruiden champignon-roomsaus en robuuste "black angus" burger van de grill. "Genieten met Liefde"
Lutkenend 8, 9462 PN Gasselte. Meer informatie www.bistroluf.nl


Restaurant De Wiemel

Sfeervol van elk moment genieten. Heerlijke gerechten met dagverse producten. Bijvoorbeeld: Salade van garnalen en gerookte zalm met een groene kruiden dressing, wiemel steak met pepersaus. Gebakken eendenborst met een saus van sinaasappel of gebakken ribeye met kruidenboter.
Gieterweg 2, 9462 TD Gasslte. Meer informatie www.restaurantdewiemel.nl


Brasserie de Berken

Hier kun je terecht voor Italiaanse fairtrade koffie, thee van de theefabriek in Houwerzijl, huisgemaakte plaatappelgebak met Drentse honing, een gevarieerde lunch, een uitgebreide borrelplank of een beperkte maar kwalitatief goede menukaart.
Borgerweg 23, 9462 RA Gasselte, Meer informatie www.brasseriedeberken.nl


Restaurant Pannenkoekenboerderij 't Moatie

De lekkerste pannenkoeken van Gasselte eet je bij 't Maotie.
Kerkstraat 2C, 9462 PS Gasselte. Meer informatie www.maotie.nl


Restaurant Le Boumerang

Restaurant Le Boumerang biedt het Digi Bites Buffet aan. Digi Bites Buffet is een proeverij buffet bestaande uit diverse, leuke gerechtjes die in woord & beeld worden vermeld op een tablet. Aan de hand van een tablet stel je je eigen menu samen. Per gang kan je tot een maximum van 3 gerechtjes kiezen uit een geruime keuze voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Daarnaast is het mogelijk om enkele bijgerechten te bestellen om het menu compleet te maken.
Dorpsstraat 37, 9462 PK Gasselte. Meer informatie www.leboumerang.nl

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie