Recreatie

Altijd iets te beleven!

De Lente van Drenthe is een gezellige familiecamping, waar het gehele seizoen activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen.

In de schoolvakanties verzorgt het recreatieteam een uitgebreid programma voor jonge kinderen, tieners en het hele gezin. Zes dagen in de week worden er de gehele dag verschillende activiteiten georganiseerd en 's avonds treden Otto, Elle en Izzy op in het amfitheater. Het programma bestaat o.a. uit: musical, knutselen, spooktocht, sprookjestocht, workshops, schminken, waterspelen etc.

Het recreatieteam is aanwezig:

  • Meivakantie 28 april t/m 05 mei 2018
  • Hemelvaart 07 mei t/m 13 mei 2018
  • Pinksteren 19 mei t/m 21 mei 2018
  • Zomervakantie 14 juli t/m 31 augustus 2018De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie