Recreatie

Altijd iets te beleven!

De Lente van Drenthe is een gezellige familiecamping, waar het gehele seizoen activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen. 

Buiten de schoolvakanties kan je ieder weekend (vanaf Pasen) deelnemen aan activiteiten zoals: knutselen, speurtocht, voetballen, zwemspelletjes etc. De activiteiten worden op zaterdag en zondag georganiseerd voor kinderen tot 10 jaar. 

In de schoolvakanties verzorgt het recreatieteam een uitgebreid programma voor jonge kinderen, tieners en het hele gezin. Zes dagen in de week worden er de gehele dag verschillende activiteiten georganiseerd en 's avonds treden Otto, Elle en Izzy op in het amfitheater. Het programma bestaat o.a. uit: musical, knutselen, spooktocht, sprookjestocht, workshops, schminken, waterspelen etc. 

Nieuw in 2017: Chilz programma! Een apart programma voor jeugd vanaf 12 jaar. (3 weken in het hoogseizoen)

 

Eenvoudig programma (t/m 10 jaar) buiten vakanties:

  • Vanaf pasen ieder weekend op zaterdag en zondag 

 Uitgebreid programma:

  • 22 t/m 28 april 
  • 25 t/m 28 mei
  • 03 t/m 05 juni
  • 22 juli t/m 01 september

Chilz programma (12+):

  • 05 t/m 25 augustus 

 De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience