Nieuwe glamping accommodaties in 2023!

Nieuwe glamping accommodaties in 2023!


11 januari 2023

Nieuwe Glamping accommodaties in 2023!

Deze winter zitten we (wederom) niet stil! In het voorjaar van 2023 hopen we onze eerste gasten te ontvangen in onze nieuwe glamping accommodaties. Het voormalige voetbalveld krijgt een grote make-over en wordt samen met het vlinderveld (safaritent 1 t/m 5) heringericht. Hier geven we alvast een sneak peek van het nieuwe veld en de nieuwe tenten.

Adventurous Glamping

Onze nieuwe glamping tenten zijn het perfecte onderkomen voor avonturiers. De tenten zijn helemaal gericht op het buitenleven, maar worden stijlvol ingericht en zijn voorzien van lekkere bedden en comfortabel meubilair. Daarnaast worden alle glamping tenten voorzien van een vlonder en privé sanitair.

 

Op het veld kun je ultiem relaxen en vakantievieren. Het wordt een ruim en speels ingericht geheel, met ruimte voor gezelligheid, maar ook voor privacy. En dat op een kleine afstand van onze sport- en speelfaciliteiten, zoals de pumptrack, voetbalkooi en tennisbaan.

 

Forest Dome tent

De Forest Dome tent is een koepelvormige tent voor maximaal 4 personen. In de Forest Dome tent slaap je onder de sterren en geniet je overdag van uitzicht op de bosrand door de doorzichtige wand aan de achterzijde van de tent. Deze glamping tent is volledig geïsoleerd en daardoor ook geschikt om in te ‘kamperen’ als de nachten nog fris zijn.

Let op: onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden, de inrichting kan afwijken van de tenten op onze camping.

Round Holly 8Round Holly 9

De Waard ingerichte tent

Onze de Waard tent is een ingerichte tent met 3 slaapcabines, waardoor hier maar liefst 6 personen in kunnen kamperen. De tent wordt voorzien van comfortabele bedden, een eigen keukenblok en privé sanitair. Doordat de tent op een vlonder staat houd je droge voeten als de dauwdruppels nog op het gras staan en heb je een eigen terras.  Met de 2 meter lange luifel aan de voorzijde van de tent zit je ook bij een buitje nog lekker droog buiten.

 tulip treetulip tree 2

Boek alvast jouw vakantie!

De komende tijd werken we op het terrein en achter de schermen hard om alle nieuwe accommodaties voor de opening van seizoen 2023 klaar te hebben. Wil je een van deze tenten reserveren, dat kan! Vanaf nu zijn de nieuwe accommodaties te boeken. Dit kan per mail, telefonisch en binnenkort ook online op onze website.