Kom werken op de camping!

Kom werken op de camping!


01 maart 2023

Vacatures bij de Lente van Drenthe

Wil jij werken op de camping of in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op sportieve familiecamping de Lente van Drenthe zoeken we nieuwe teamleden voor verschillende functies:

  • Medewerker schoonmaak
  • Receptionist(e)
  • Medewerker horeca in het Koerscafé
  • Medewerker snackbar
  • Stagiaire receptie en Koerscafé

Waarom werken op de Lente van Drenthe?

Werk je op de camping? Dan is vakantiegevoel gegarandeerd! De meeste campinggasten zijn in elk geval in de vakantiestemming en je ziet zomers om de haverklap opblaaskrokodillen en badmintonshuttles voorbij komen, daar kan je alleen maar vrolijk van worden.

Op een camping hoef je je nooit te vervelen. Je taken zijn veelzijdig en er is geen dag hetzelfde. Ons werk gaat vaak met pieken en dalen. Soms start je rustig op en komt de drukte in de middag, maar morgen kan het precies andersom zijn. Vind jij het fijn om een afwisselende baan te hebben, dan zit je bij ons op de camping helemaal goed. 

Wat vinden wij belangrijk?

Onze topprioriteit is het vormen en zijn van een goed team. Een zomer op de camping kan behoorlijk hectisch zijn, en dat kunnen we aan door elkaar te helpen en goed teamwork te verrichten. Het hebben van ervaring is top, maar zeker niet noodzakelijk. Motivatie en enthousiasme zijn dat wel, verder kunnen wij je alles leren.

Naast teamspirit en enthousiasme is het fijn als je uit de regio van Gasselte komt, niet alleen omdat je dan niet ver hoeft te reizen, maar ook omdat het voor de toerist fijn is dat je iets weet over deze regio. Voldoe jij aan de bovenstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature schoonmaakmedewerker

Van april t/m september zoeken we versterking voor ons schoonmaakteam. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat onze accommodaties en sanitaire voorzieningen spik en span zijn. Voor ons team zoeken we nieuwe collega’s die goed zelfstandig uit de voeten kunnen, maar ook graag als team aan de slag gaan. Het aantal uren bepalen we in overleg met jou. Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Vacature medewerker receptie

Het hart van de camping is de receptie. Werk je hier? Dan maak je kennis met ál onze gasten. Je checkt ze in en uit, beantwoord vragen en helpt met alles waarmee we kunnen helpen. Ook achter de schermen hebben we veel contact. Je maakt reserveringen en beantwoord de mail en telefoon. Voor deze functie is enige ervaring op het gebied van klantcontact wel gewenst, maar ook hiervoor geldt dat we je veel kunnen leren.

Vacature horecamedewerker in het Koerscafé

Werk je in het Koerscafé? Dan sta je nooit stil. Je begroet en bedient onze gasten, bereidt de lekkerste koffies en je staat zelf in de keuken. We ontvangen vooral fietsers, wandelaars en campinggasten en hebben een kaart met simpele en toegankelijke gerechten, maar wel met een Koerscafé twist. In het Koerscafé zijn we op zoek naar collega’s voor de bediening en in de keuken. Vind je het allebei leuk? Geen probleem! We zijn een team dat elkaar altijd helpt en ondersteunt, wat je taken ook zijn.

Vacature medewerker snackbar

Naast het Koerscafé zit onze snackbar voor het afhalen van friet, snacks en ijs. Deze plek staat in directe verbinding met het Koerscafé, maar heeft wel een eigen keuken, kassa en uitgiftebalie. In de snackbar heeft iedereen andere kwaliteiten, de ene is koning van de frituur en de ander is chef inpakken of ijsscheppen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, bakken, de kassa, ijsjes en na de dienst maak je alles, samen met het team van het Koerscafé alles schoon en klaar voor de volgende dag. 

Lijkt je zowel het werken in het Koerscafé als het werken in de snackbar leuk om te doen? Dan maken we er graag een combinatie van!

Stagelopen op een camping?

Doe jij een opleiding op het gebied van toerisme, recreatie of horeca? Dan hebben wij jouw perfecte stageplek! Zowel in ons Koerscafé als bij de receptie van de camping hebben we plek voor een stagiaire. Ook een gecombineerde stage is bij ons mogelijk. Wel is het belangrijk dat je tijdens je stage in elk geval beschikbaar bent in de maanden juli en augustus en bij voorkeur vanaf april of mei.

Op de receptie bestaat je stage uit alle taken die horen bij het ontvangen van gasten en de communicatie met gasten. Denk hierbij aan het inchecken van nieuwe vakantievierders, maar ook aan het beantwoorden van vragen, het bijhouden van de mail en het maken van reserveringen.

In het Koerscafé hebben we een horecagerelateerde stageplek, waarbij je gasten verwelkomt, bedient en hun bestellingen bereidt. Ook leer je van ons hoe je als barista koffies zet en ga je aan de slag in de keuken en in de snackbar.

Solliciteren?

Lijkt een van de bovenste functies je echt iets voor jou? Stuur dan je CV en motivatie naar info@delentevandrenthe.nl

Heb je vragen? Bel gerust naar 0599 564 333.