De leukste actieve uitstapjes als het regent

De leukste actieve uitstapjes als het regent


28 augustus 2021

De regen komt soms met bakken uit de lucht! Laat je vakantie niet in het water vallen maar doe één van de actieve uitstapjes in de buurt van de camping. Wij hebben de 7 leukste overdekte indoor activiteiten voor je op een rijtje gezet.

1. Kids boulderhal op Camping De lente van Drenthe
Onze boulderhal is speciaal voor kinderen t/m 11 jaar. Boulderen is het klimmen van klimroutes tot 3 meter hoog. Je gebruikt bij boulderen geen touwen maar door de dikke matten op de grond land je altijd zacht. Hoe snel kan jij de route klimmen?

2. Trampolinepark Jumpstyle in Assen
Ga samen los op de 44 aaneengeschakelde trampolines met obstakels. Jump zo hoog als je kan en oefen salto’s bij de foampit. Spring en stunt van de stunttoren en landt zacht in de Bigairbag. Zoek je grenzen op en leef je lekker uit! Tickets zijn per uur te reserveren.

3. Bowlen bij De Waterburcht in Eelde
Rol de bal en misschien gooi jij na een paar keer oefenen wel een strike. Speciaal voor de kleine kinderen is er een bowlingbal glijbaan zodat ook de allerkleinsten mee kunnen bowlen. Heb jij na het bowlen trek gekregen? Blijf dan eten in het restaurant bij de bowlingbaan.


4. Bjoeks in Groningen
Of je nu een ervaren klimmer bent of nog nooit geklommen hebt bij klimhal Bjoeks in Groningen kan je een introductie les volgen of zelfstandig klimmen. Voor de echte waaghalzen is er de klimtoren Excalibur, deze klimwand kan je alleen beklimmen als je al klimervaring hebt. De toren is 37 meter hoog waarvan 11 meter overhang. Eenmaal boven aan de top heb je uitzicht over de hele stad Groningen.
 
5. Plopsa indoor in Coevorden

Het hele jaar door is er heel veel te doen in het overdekte attractiepark. Vaar in de bootjes, bots in de botsauto’s, glij van de glijbaan en ga naar Bumba in het theater. Naast de binnen attracties is er ook een buitengedeelte met een Maya de bij speeltuin, klim op de klimberg en rij rond in k3 verkeerspark.

6. Cowboy en indianen in Coevorden
Ben jij klaar voor een groot avontuur in het wilde westen? In het overdekte speelparadijs is het altijd feest. Voor de kleine kinderen is er een ballenbak, fietsparcours, mega blokken lego hoek en een springkussen. De oudere kinderen kunnen Glow in the dark midgetgolven, springen op de trampolines, klimmen op de klimmuur en voetballen in de voetbalkooi. Nieuw! Lasergamen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

7. De bonte wever in Assen
Ga zwemmen in het subtropische zwem- en saunaparadijs. Voor de waterratten is er een golfslagbad, stroomversnelling en 2 spectaculaire waterglijbanen.  De fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje trekken in het 25-meter bad en de kleine kinderen kunnen spetteren in het peuterbad.