Wij zijn startlocatie van de Indian Summer Ultra!

Wij zijn startlocatie van de Indian Summer Ultra!


07 januari 2022

Op zondag 16 oktober wordt voor de zesde keer de Indian Summer Ultra georganiseerd door RUNFORESTRUN en wij mogen daarvoor de startlocatie zijn!

De Indian Summer Ultra is een trailrun met afstanden tot 100 km waarbij minimaal 95% van de route onverhard is. De afstanden variëren van 13 tot 100 km en afgelopen jaar durfden meer dan 600 ultrarunners de strijd met elkaar en met zichzelf aan te gaan. In oktober ontvangen we de renners voor het eerst op onze camping.

DX24


In 2020 was niet de camping, maar ons waterpark DX Adventurepark al het toneel van een pittige trailrun waarbij deelnemers 24 uur lang onverharde rondes om het Gasselterveld maakten, namelijk DX24. Voor elke ronde kregen de renners 45 minuten de tijd en vervolgens minimaal een kwartier om zich klaar te maken voor de volgende ronde. Een zenuwslopende en loodzware afvalrace waarbij een enkeling de volledige 24 uur heeft volgemaakt. Voor iedere deelnemer was dit een prestatie van flink formaat.

DX24
Reserveren voor de Indian Summer Ultra

Reserveren voor de Indian Summer Ultra


Dat we nu ook de startlocatie voor de Indian Summer Ultra mogen faciliteren maakt ons onwijs trots. Onze camping is normaliter gesloten in oktober maar voor de renners van de Indian Summer Ultra maken we graag een uitzondering! Vanaf nu kan je daarom online alvast jouw kampeerplek of accommodatie reserveren voor het weekend van 15 oktober.

 

Wil je meer weten over de Indian Summer Ultra of je aanmelden voor het evenement? Kijk dan op indiansummerultra.nl

Ben je benieuwd naar andere trailrunevents van RUNFORESTRUN? Neem dan hier een kijkje.