Camping kijkdagen 2023

Camping kijkdagen 2023


28 november 2022

Kijkdagen 2023

Wil jij komend jaar op vakantie in Drenthe? Kom kijken op de camping! Op zondag 22 januari en zondag 19 februari 2023 openen meerdere campings in Drenthe hun deuren om alvast een kijkje te kunnen nemen op jouw volgende vakantiebestemming.

Ook op camping de Lente van Drenthe ben je van harte welkom om langs te komen. De camping is dan nog niet open, maar je kunt alvast een rondje over de velden maken en even binnengluren bij onze accommodaties. De kinderen kunnen vast onze kabelbaan en pumptrack testen (zelf fiets of step meenemen) en komen klimmen in onze indoor Kids Boulderhal.

We staan in ons Koerscafé voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en boek je tijdens een van de kijkdagen je vakantie, dan kan je gratis een voorkeursplek uitzoeken (t.w.v. €25,-). Ook is het Koerscafé van 10 tot 17 geopend voor een lekkere kop koffie of lunch.

Je kunt alleen bij ons komen kijken, maar je kan het ook combineren met een bezoekje aan andere campings in Drenthe die op de kijkdagen hun deuren open hebben. Alle deelnemende campings vind je binnenkort op www.drenthecampings.nl.