8 - 10 april: MTB Vrouwen weekend

8 - 10 april: MTB Vrouwen weekend


14 januari 2022

8 t/m 10 april 2022 MTB Vrouwen Weekend

In samenwerking met SoulRide MTB en ons eigen Koerscafé Gasselte organiseren we in het tweede weekend van april een mountainbikeweekend for ladies only! Een fietsweekend vol activiteit en gezelligheid op Nederlands mooiste MTB route: Gieten-Gasselte.

MTB Vrouwen weekend

Er staat de dames een bomvol en actief mountainbikeweekend te wachten, met meerdere clinics en lekker eten, maar ook tijd om te ontspannen. Je fietst onder begeleiding van ervaren instructeurs in groepen ingedeeld naar niveau: van beginner tot de meer gevorderde mountainbikers. Zo krijg jij begeleiding die is afgestemd op jou!

De clinics variëren van master your basics tot sharpen your skills en als je wilt kan je leren jumpen. Alle tochten vinden plaats op en rond MTB Route Gieten-Gasselte, o.a. bij het helderblauwe Gasselterveld. 

Verbeter je balans en bochtentechniek en leer beter klimmen en afdalen op de trails, waag jezelf aan rondjes in de pumptrack en verleg je grenzen in een (start to) jump-clinic met ramps van MTB-hopper of kies voor een relaxte tocht waarin we je gidsen over een mtb-route in Drenthe.

 ’s Ochtends verzorgt het Koerscafé een ontbijtbuffet, en maken we een lunchpakket klaar. Na je rit kan je opwarmen bij de houtkachel en ’s avonds schuif je aan bij het diner.

We bieden je met SoulRide MTB een compleet weekend aan, inclusief:

  • Welkomstborrel
  • Twee overnachtingen (met eigen kampeermiddel of in één van onze Wood Cabins)
  • Drie dagen vol met mtb-clinics van meerdere instructeurs
  • Workshop fietsonderhoud
  • 2x lunchpakket
  • 2x diner en afsluitend drankje op zondag
  • Eventueel ontbijt
  • Gratis bidon en goodiebag

Ga jij dit avontuur met ons, het Koerscafé en SoulRide MTB aan? Trommel dan al je fietsvriendinnen op en meld je aan op soulridemtb.nl, hier vind je ook alle informatie en details over het weekend. Inschrijven kan tot 1 maart en vrijblijvend tot 14 februari.