Lees hier alle blogberichten van camping De Lente van Drenthe.

Kom werken op de camping!

Wil jij werken op een camping of in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op sportieve familiecamping de Lente van Drenthe zoeken we nieuwe teamleden voor verschillende functies:

  • Medewerker schoonmaak
  • Receptionist(e)
  • Medewerker horeca in het Koerscafé
  • Medewerker snackbar
  • Stagiaire receptie en Koerscafé

Benieuwd naar onze vacatures? Lees dan even verder.

Meer lezen
Nieuwe glamping accommodaties in 2023!

Deze winter zitten we (wederom) niet stil! In het voorjaar van 2023 hopen we onze eerste gasten te ontvangen in onze nieuwe glamping accommodaties. Het voormalige voetbalveld krijgt een grote make-over en wordt samen met het vlinderveld (safaritent 1 t/m 5) heringericht. Hier geven we alvast een sneak peek van het nieuwe veld en de nieuwe tenten.

Meer lezen
Camping kijkdagen 2023
Camping kijkdagen 2023
28 november 2022

Wil jij komend jaar op vakantie in Drenthe? Kom alvast kijken! Op zondag 22 januari en zondag 19 februari 2023 openen meerdere campings in Drenthe hun deuren om alvast een kijkje te kunnen nemen op jouw volgende vakantiebestemming.

We staan in ons Koerscafé voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en boek je tijdens een van de kijkdagen je vakantie, dan kan je gratis een voorkeursplek uitzoeken (t.w.v. €25,-). Ook is het Koerscafé van 10 tot 17 geopend voor een lekkere kop koffie of lunch.

Meer lezen
5 Mountainbikeroutes op de Hondsrug

Spring op je mountainbike en cross door de bossen van de Hondsrug. De Hondsrug Big five zijn de 5 mountainbikeroutes die je op de Hondsrug kan fietsen. De Hondsrug is de perfecte plek voor jouw mountainbikeavontuur vanwege de natuurlijke hoogteverschillen en daarmee uitdagende routes. Kan je er geen genoeg van krijgen? Dan kan je de routes met elkaar verbinden voor éxtra lange tochten.  In deze blog zetten we de 5 mountainbikeroutes voor je op een rij.

Meer lezen
Tips voor waterpret!

Hup! Plons het water in! Wat is er leuker dan afkoelen in het water tijdens een zonnige zomer? Spetter de ander nat en ga zwemmen in het zwemmeer. Wij hebben de leukste wateractiviteiten in de buurt van onze camping voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen
Werken bij De Lente van Drenthe

Wil jij werken op een camping of in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op sportieve familiecamping de Lente van Drenthe zoeken we voor seizoen 2022 nieuwe teamleden voor verschillende functies, namelijk:

  • Medewerker schoonmaak
  • Receptionist(e)
  • Medewerker horeca in het Koerscafé
  • Medewerker snackbar
  • Stagiaire receptie en Koerscafé

Met deze blog geven we je vast een inkijkje in het werken op de camping! Nieuwsgierig? Lees dan vooral even verder. 

Meer lezen
8 - 10 april: MTB Vrouwen weekend

Zet het in je agenda! In samenwerking met SoulRide MTB en ons eigen Koerscafé Gasselte organiseren we in het tweede weekend van april een mountainbikeweekend for ladies only! Een fietsweekend vol activiteit en gezelligheid op Nederlands mooiste MTB route: Gieten-Gasselte.

Meer lezen
Winter wandeltips in Drenthe

Het campingseizoen is nog niet geopend, maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven is in de buurt van onze camping. Ga eropuit en geniet van het frisse winterweer in ons mooie Drenthe. Wij hebben voor jou alvast 5 winterse wandeltips in Gasselte en omgeving voor je op een rij gezet.

Meer lezen
Wij zijn startlocatie van de Indian Summer Ultra!

Op zondag 16 oktober wordt voor de zesde keer de Indian Summer Ultra georganiseerd door RUNFORESTRUN en wij mogen daarvoor de startlocatie zijn! De Indian Summer Ultra is een trailrun met afstanden tot 100 km waarbij minimaal 95% van de route onverhard is. 

Meer lezen
De leukste actieve uitstapjes als het regent

De regen komt met bakken uit de lucht! Laat je vakantie niet in het water vallen maar doe één van de actieve uitstapjes in de buurt van de camping. Wij hebben de 7 leukste overdekte indoor activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen