DX Adventurepark

Camping De Lente van Drenthe heeft in 2018 DX Adventurepark geopend, het grootste open waterpark van Nederland. DX Adventurepark ligt aan de oever van recreatieplas het Gasselterveld, op loopafstand van de camping. Sta jij minimaal 5 nachten op de camping? Dan spring je gratis op het aquapark!*

Op het aquapark kun je in tijdsblokken van een uur klimmen, klauteren, balanceren of hoog in de lucht vliegen vanaf de blob. Uitgespetterd? Maak de vetste tricks op op de trampolines met Bigairbag of drink een smoothie op het terras met waanzinnig uitzicht op het aquapark en de schansen.

DX Adventurepark is geopend van 26 mei t/m 11 september. In vakanties is het park dagelijks geopend, buiten vakanties op woensdag, zaterdag en zondag. 

Aquapark inclusief


Bij een verblijf van minimaal 5 nachten op de camping is de toegang van het aquapark, trampolines met bigairbag en de obstacle playground inbegrepen bij het overnachtingstarief*. Het aquapark is geschikt voor deelnemers van 6 jaar of ouders, mits in bezit van een zwemdiploma. Kinderen tot 10 jaar betreden het aquapark altijd onder begeleiding van een volwassene. Een volwassene kan maximaal 4 kinderen begeleiden.

* Toegangskaarten zijn alleen op reservering verkrijgbaar bij de receptie van De Lente van Drenthe. Deze zijn niet geldig voor logées en dagbezoekers. Heb je een vaste staplaats op de camping, dan ontvang je 50% korting op je tickets. Bij een voorseizoensplaats krijg je 40% korting. Vraag naar de voorwaarden bij de receptie van De Lente van Drenthe.

Aquapark inclusief
Waag jij de sprong? (12+)

Waag jij de sprong? (12+)


Leer jumpen op hoog niveau op de spectaculaire waterschansen. Naast het aquapark heeft DX Adventurepark 6 schansen, tot maar liefst 11 meter hoogte. In twee uur leer jij van een instructeur de beginselen van schansspringen. Zelfs voor daredevils is een adrenalinekick gegarandeerd! Durf jij het aan?

Als campinggast krijg je 40% korting op je ticket voor de schans. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de receptie van camping De Lente van Drenthe en niet geldig voor logées en dagbezoekers.

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familie camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!