Camping

Klaar voor een strandvakantie in Drenthe vol avontuur? Kom naar camping De Lente van Drenthe. Kom slapen in onze knusse trekkershut of ga luxe kamperen in een safaritent of chalet. Elke actieveling kan genieten van een relaxte vakantie in Drenthe want wij maken er een sport van om jouw verblijf top te maken!

Toplocatie
Onze camping ligt in UNESCO Geopark de Hondsrug en aan de rand van de bossen van Gasselte. Direct vanaf de receptie loop je het bos in en binnen 5 minuten sta je met je voeten op het strand van het helderblauwe Gasselterveld, ook wel de mooiste zwemplas van Drenthe (misschien wel van Nederland). 

Wil je er sportief op uit? Pak de mountainbike! Sinds 2021 zijn we officieel startpunt van mountainbikeroute Gieten-Gasselte. Ontdek je liever de Drentse dorpen? Camping De Lente van Drenthe ligt vlakbij Gasselte, Gieten en Borger en op slechts een half uur rijden van Groningen. 

Ben je benieuwd wat je nog meer kan doen in onze omgeving en welke dagattracties er in de buurt zijn? Klik dan hier.

Klaar voor actie!


Sportievelingen hoeven zich geen moment te vervelen. Vanaf het Nije Hemelriek, de recreatieplas naast de camping, starten stoere hardloop- en mountainbikeroutes door het bos en langs het water. In één van de waterplassen bevindt zich ons spetterende DX Adventurepark, een waterpark met schansen tot maar liefst 11 meter hoog! Durf jij een sprong te wagen?

Sta je minimaal 5 nachten op de camping? Dan is springen op het aquapark van DX Adventurepark voor jou inbegrepen. Meer informatie vind je hier.

DX Adventurepark is geopend van 19 mei t/m 11 september. In vakanties is het park dagelijks geopend, buiten vakanties op woensdag, zaterdag en zondag. 

Klaar voor actie!
Op strandvakantie in Drenthe

Op strandvakantie in Drenthe


Zo lig je op je luchtbed in je tent, en 5 minuten later dobber je op het helderblauwe water van het Gasselterveld. Met de recreatieplas het Nije Hemelriekje en het Gasselterveld om de hoek is De Lente van Drenthe de ultieme bestemming voor een strandvakantie. Liever geen zand tussen je tenen? Neem dan een duik in het zwembad op de camping.

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!