Strand en bos

Zo lig je op je luchtbed in je tent, en 5 minuten later dobber je op het helderblauwe water van het Gasselterveld. Met de recreatieplas het Nije Hemelriekje en het Gasselterveld om de hoek is camping De Lente van Drenthe is een camping aan het meer, de ultieme bestemming voor een strandvakantie in Drenthe

De Lente van Drenthe vind je in de avontuurlijke bossen van Gasselte. De camping ligt aan de rand van boswachterij Gieten – Borger, op de Drentse Hondsrug. Via het bospaadje naast de receptie wandel je in slechts 300 meter naar zwemplas ‘t Nije Hemelriek en zwemplas het Gasselterveld. Waan je in het buitenland op het witte strand en helderblauwe water van het Gasselterveld. In 2018 is het Gasselterveld uitgroepen tot mooiste zwemplas van Drenthe en dat kunnen wij alleen maar beamen. Met wie ga jij zandkastelen bouwen?

De bosrijke omgeving is een paradijs voor viervoeters. Ook honden mogen bij camping de Lente van Drenthe vakantie vieren. Op loopafstand zijn meerdere losloopgebieden te vinden. De zwemplassen Gasselterveld en 't Nije Hemelriek zijn voor honden verboden terrein, maar op een kwartier loopafstand van de camping is een zwemplas waar honden een duik mogen nemen. Bij de receptie wijzen we je graag de weg en kunnen we je adviseren over de leukste wandelroutes. Hou je meer van hardlopen of mountainbiken? Ook daarvoor hebben we altijd routes en tips paraat. 

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!