Het laatste corona nieuws

Op dit moment is de camping gesloten. Vanaf 2 april 2021 hopen we je weer te kunnen ontvangen. We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar mochten er maatregelen getroffen worden voor het bieden van een veilig verblijf dan vind je ze hier.

In 2020 hebben de campings de deuren niet hoeven sluiten en wij hebben zelf niet de verwachting dat dit in 2021 zal gebeuren, maar we kunnen het ook niet met zekerheid zeggen. Mocht de overheid besluiten dat de camping geen gasten mag ontvangen dan zullen we samen met de gast op zoek gaan naar een ander moment om de vakantie plaats te laten vinden. Lukt dit niet dan krijgt de gast het aanbetaalde bedrag van ons retour. Mocht je hebben gereserveerd en zelf willen annuleren, dan raden we aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. 

We hebben onze aanbetalingsregeling aangepast naar het volgende:
25% aanbetaling binnen 14 dagen na het reserveren
25% aanbetaling 2 maanden voor aankomst
50% aanbetaling 1 maand voor aankomst

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen. De veiligheidsregio heeft de bevoegdheid om de camping alsnog te sluiten indien de maatregelen niet voldoende worden nageleefd, hierop wordt actief gecontroleerd. 

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familiecamping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!