Het laatste corona nieuws

Sinds 2 april is onze camping geopend! Momenteel doen we de volgende aanpassingen om jou een veilig verblijf te kunnen bieden:

 • Je kunt verse broodjes bestellen via de camping app, niet bij de receptie. We brengen de broodjes 's ochtends voor 09.00 uur bij je kampeerplek of accommodatie.
 • Onze sanitaire voorzieningen zijn geopend, wel willen we je vragen om zoveel mogelijk van eigen voorzieningen gebruik te maken. Ga alleen naar het gebouw, houd het bezoek zo kort mogelijk en doe de afwas bij je eigen kampeerplek.
 • Fietsverhuur is mogelijk. Wil je een fiets huren, bel ons een dag van te voren om te reserveren, dan zorgen wij dat de fiets voor je klaar staat. Je kunt bellen naar 0599-564333.
 • Mountainbike verhuur is mogelijk via Bike Assist. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.  
 • De receptie is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Kom altijd alleen, er mogen maximaal 2 personen tegelijk naar binnen. Kom alleen als het √©cht nodig is. Voor vragen kan je bellen naar 0599 564 333 of mailen naar info@delentevandrenthe.nl. Van 11.00 tot 17.00 uur kan je ons telefonisch en per mail bereiken. 
 • De snackbar is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot 19.30 uur. Je bestelling geef je door via de camping app. Voor koffie of een ijsje ben je ook zonder bestelling welkom. In de zomervakantie is de snackbar dagelijks geopend. 
 • De zwemplassen en stranden naast de camping zijn toegankelijk, via een paadje naast de receptie kun je hier lopend naar toe.
 • KoersCafe Gasselte is geopend. Registratie is verplicht. Openingstijden maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur. In de zomervakantie dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur. 
 • Het zwembad is geopend, registratie via de CampingApp is verplicht. Zo zie je vooraf of het zwembad al vol is. 

Wij houden ons aan de voorschriften van de veiligheidsregio en de Recron en vragen jou dit ook te doen en je aan de volgende regels te houden:

 • Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie. Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar, ook van vrienden en familie. Bezoekers mogen geen gebruik maken van onze faciliteiten, zoals zwembad en het recreatieprogramma. Je mag max. 1 huishouding ontvangen.
 • Houd van mensen buiten je eigen huishouding altijd 1,5 meter afstand.
 • Was regelmatig je handen met water en zeep.

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar mochten er meer of andere maatregelen getroffen worden voor het bieden van een veilig verblijf dan vind je ze hier.

In 2020 hebben de campings de deuren niet hoeven sluiten en wij hebben zelf niet de verwachting dat dit in 2021 zal gebeuren, maar we kunnen het ook niet met zekerheid zeggen. Mocht de overheid besluiten dat de camping geen gasten mag ontvangen dan zullen we samen met de gast op zoek gaan naar een ander moment om de vakantie plaats te laten vinden. Lukt dit niet dan krijgt de gast het aanbetaalde bedrag van ons retour. Mocht je hebben gereserveerd en zelf willen annuleren, dan raden we aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. 

We hebben onze aanbetalingsregeling aangepast naar het volgende:
25% aanbetaling binnen 14 dagen na het reserveren
25% aanbetaling 2 maanden voor aankomst
50% aanbetaling 1 maand voor aankomst

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen. De veiligheidsregio heeft de bevoegdheid om de camping alsnog te sluiten indien de maatregelen niet voldoende worden nageleefd, hierop wordt actief gecontroleerd. 

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familiecamping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!