Het laatste corona nieuws

Op dit moment is de camping gesloten. Vanaf 2 april 2021 hopen we je weer te kunnen ontvangen. Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en onze aanpak van 2020. Bekijk ook ons Go Fit '20 programma, waar je meer informatie vindt over jouw vakantie in de anderhalve meter samenleving.

Onze wood cabin, chalets en safaritenten  zijn  accommodaties die beschikken over eigen sanitair.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen. De veiligheidsregio heeft de bevoegdheid om de camping alsnog te sluiten indien de maatregelen niet voldoende worden nageleefd, hierop wordt actief gecontroleerd. 

Wij nemen de volgende maatregelen:

 • Het zwembad is geopend op reservering via onze camping app. We houden ons hierbij aan de maatregelen van het protocol Verantwoord Zwemmen. Alle maatregelen met betrekking tot het zwembad vind je op de Lente van Drenthe app.
 • Onze snackbar is vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 16.00 tot 19.30 uur voor het afhalen van bestellingen. Bestellen kan tot 19.30 uur via de Lente van Drenthe app. Voor koffie, fris en ijs is het niet nodig om vooraf te bestellen. Betalen kan per pin en kom het altijd alleen afhalen. 
 • Het recreatieteam verzorgt in de zomervakantie 6 dagen per week activiteiten.
 • Broodjesservice is mogelijk, bestellen kan via onze campingapp. We brengen de broodjes rond.
 • Alle sanitaire voorzieningen zijn vanaf 15 juni geopend, maar als u eigen voorzieningen heeft vragen wij u hiervan zoveel mogelijk gebruik te maken.
 • Een eigen chemisch toilet kan geleegd worden.
 • DX Adventurepark is geopend en bij een verblijf van minimaal 5 nachten op de camping is het gebruik van het waterpark van DX Adventurepark inclusief. Reserveren kan één dag van te voren telefonisch door tussen 16 en 18 uur te bellen naar de receptie van de camping: 0599 564 333. DX Adventurepark is dagelijks geopend tot 1 september, tussen 1 en 13 september is het park geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Na 13 september is DX Adventurepark gesloten. 
 • De receptie is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00, kom hier alleen als het echt nodig is, bel of mail bij vragen. Er mag maximaal 1 persoon naar binnen. Tot 17.00 uur zijn wij per mail en telefonisch bereikbaar. Betalingen kunt u pinnen of per bank voldoen, wij accepteren geen contant geld. 

Wij vragen jou om je te houden aan de volgende maatregelen

 • Het is niet toegestaan om bezoek te ontvangen, ook geen familie (kinderen, kleinkinderen etc.) en vrienden. 
 • Ook op de camping blijft het advies om binnen te blijven van toepassing.
 • Kom niet naar de camping bij lichte verkoudheid- en/of griepverschijnselen, maar blijf thuis.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar, ook van onze medewerkers.
 • Was regelmatig je handen met water en zeep (25 seconden).

Wil je annuleren?

Wij hanteren de Recronvoorwaarden. Heb jij een annuleringsverzekering dan raden wij jou aan met hen contact opnemen.

Vakantie 2021 boeken?

Wil jij in 2021 genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familiecamping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Zien we jou volgend jaar?

Makkelijk en snel online reserveren!