Familiecamping

Klaar voor een strandvakantie vol avontuur? Ga razendsnel naar familiecamping De Lente van Drenthe. Kom slapen in onze knusse trekkershut of ga luxe kamperen in een safaritent. Elke actieveling kan genieten van een relaxte vakantie in Drenthe want wij maken er een sport van om jouw verblijf top te maken!

Hé! Doe je mee?
Onze vrienden Fonzy, Lente en Sem staan tijdens vakanties voor je klaar met een bomvol recreatieprogramma. Dans jezelf wakker tijdens de ochtendbeat of sport mee met met de Kids Triathlon, supclinics en inmiddels befaamde Camping Colorrun. Als de kleinsten op bed liggen nemen de tieners nog een avondduik in het zwembad of poppen ze popcorn tijdens een filmavond. Ben je erbij? Check het programma op onze campingapp. Oja, heb jij Fonzy’s vlog al gezien?

Klaar voor actie!


Sportievelingen hoeven zich geen moment te vervelen. Vanaf het Nije Hemelriek, de recreatieplas naast de camping, starten stoere hardloop- en mountainbikeroutes door het bos en langs het water. In één van de waterplassen bevindt zich ons spetterende DX Adventurepark, een waterpark met schansen tot maar liefst 11 meter hoog! Durf jij een sprong te wagen?

Sta je minimaal 5 nachten op de camping? Dan is springen op het aquapark van DX Adventurepark voor jou inbegrepen. Meer informatie vind je hier.

DX Adventurepark is geopend van 26 mei t/m 11 september. In vakanties is het park dagelijks geopend, buiten vakanties op woensdag, zaterdag en zondag. 

Klaar voor actie!
Op strandvakantie in Drenthe

Op strandvakantie in Drenthe


Zo lig je op je luchtbed in je tent, en 5 minuten later dobber je op het helderblauwe water van het Gasselterveld. Met de recreatieplas het Nije Hemelriekje en het Gasselterveld op de hoek is De Lente van Drenthe de ultieme bestemming voor een strandvakantie. Liever geen zand tussen je tenen? Neem dan een duik in het zwembad op de camping.

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familie camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!