Camping met waterpark in Drenthe

Camping De Lente van Drenthe heeft DX Adventurepark geopend, het grootste open waterpark van Nederland. Camping De Lente van Drenthe is een camping aan het meer. DX Adventurepark ligt aan de oever van recreatieplas het Gasselterveld, op loopafstand van de camping.  Sta jij minimaal 5 nachten op de camping? Dan spring je gratis op het aquapark op de camping met waterpark!*

Op het aquapark kun je in tijdsblokken van een uur klimmen, klauteren, balanceren of hoog in de lucht vliegen vanaf de blob. Uitgespetterd? Maak de vetste tricks op op de trampolines met Bigairbag of drink een smoothie op het terras met waanzinnig uitzicht op het aquapark en de schansen.

DX Adventurepark is geopend van 19 mei t/m 11 september 2023. In vakanties is het park dagelijks geopend, buiten vakanties op woensdag, zaterdag en zondag. 

DX Adventurepark


Bij een verblijf van minimaal 5 nachten op de camping is de toegang van het aquapark, trampolines met bigairbag en de obstacle playground inbegrepen bij het overnachtingstarief*. Het aquapark is geschikt voor deelnemers van 6 jaar of ouder, mits in bezit van een zwemdiploma. Kinderen tot 10 jaar betreden het aquapark altijd onder begeleiding van een volwassene. Een volwassene mag maximaal 4 kinderen begeleiden.

* Toegangskaarten zijn alleen op reservering verkrijgbaar bij de receptie van De Lente van Drenthe. Deze zijn niet geldig voor logées en dagbezoekers. Heb je een vaste staplaats op de camping, dan ontvang je korting op je tickets, ook bij een voorseizoensplaats krijg je korting. Vraag naar de voorwaarden bij de receptie van De Lente van Drenthe.

DX Adventurepark
Waag jij de sprong? (12+)

Waag jij de sprong? (12+)


Leer jumpen op hoog niveau op de spectaculaire waterschansen. Naast het aquapark heeft DX Adventurepark 6 schansen, tot maar liefst 11 meter hoogte. In 1,5 uur leer jij van een instructeur de beginselen van schansspringen. Zelfs voor daredevils is een adrenalinekick gegarandeerd! Durf jij het aan?

Als campinggast krijg je korting op je ticket voor de schans. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de receptie van camping De Lente van Drenthe en niet geldig voor logées en dagbezoekers.

Boek nu jouw vakantie!

Ben jij klaar voor een heerlijke strandvakantie of ben je op zoek naar een sportieve vakantiebestemming in de Drentse bossen? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin.

Makkelijk en snel online reserveren!