WE HEBBEN GEWONNEN!

WE HEBBEN GEWONNEN!


20 januari 2020

WE HEBBEN GEWONNEN!

Door Kids Vakantiegids zijn wij verkozen tot Vakantieaanbieder van het jaar in de categorie Actieve vakanties, en daar zijn we onwijs trots op! Op de vakantiebeurs in Utrecht mochten wij op 19 januari de award in ontvangst nemen. De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland werden die dag onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020. Ruim 8200 kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar competitie.

Winnaar Actieve vakanties

Camping De Lente van Drenthe is favoriet voor een actieve vakantie. Met maar liefst 63% van de stemmen lieten wij onze concurrentie achter ons. Volgens de jury waren onze activiteiten met hoge fun- en adrenalinefactor en het grootste open waterpark van Nederland, waarin je gelanceerd kunt worden van ‘de Blob’, doorslaggevend, en dat vinden wij te gek om te horen.

Kids VakantieMascotte van het Jaar Award

Naast de camping, was ook Fonzy finalist! Vijftien mascotte(duo)s gingen de strijd aan om de titel Kids VakantieMascotte van het Jaar 2020, waaronder onze eigen Fonzy! In de afgelopen weken stemden ruim 4200 kids en ouders op hun favorieten. De vijf mascottes met de meeste stemmen kregen tijdens het awardevent op de Vakantiebeurs het podium voor hun mascotteshow, die werd gejureerd door een 30-koppige, kritische Kidsjury. Fonzy en vriend Thijs deden als laatste hun optreden, maar hebben het niet kunnen winnen van Randy & Rosie van Attractie- en Vakantiepark Slagharen, zij gingen met de award naar huis.

Bedankt!

Hierbij willen we iedereen ontzettend bedanken voor de steun en voor het stemmen! We zijn onwijs trots op ons team, maar nog meer op onze gasten! We kijken ernaar uit om jullie vanaf april weer te zien op de camping of op de schansen van DX Adventurepark!