Even voorstellen: Fonzy, Lente en Sem

Even voorstellen: Fonzy, Lente en Sem


24 maart 2020

Even voorstellen: Fonzy, Lente en Sem

Afgelopen zomer konden we al kennis maken met onze nieuwe bewoner Fonzy. Inmiddels is Fonzy helemaal ingeburgerd en heeft hij twee nieuwe vrienden uitgenodigd. In deze blog stellen we onze vrienden van de camping Fonzy, Lente en Sem aan je voor! 

Fonzy
Fonzy is een eigenwijze blauwe vos die op de camping woont, maar het liefste elke dag naar het stoere DX Adventurepark gaat. Fonzy doet graag klusjes, dus je kunt hem tegenkomen als hij de herten voert, het zwembad schoonmaakt of de jongens van de buitendienst helpt. Bij de ochtendbeat doet Fonzy graag een dansje mee en je kunt hem ook tegenkomen bij het avondtheater op de camping. Super stoer: Fonzy heeft zijn eigen Youtube-kanaal: Fonzy’s vlog, waarop hij vlogs plaatst van zijn avonturen. Ook deelt hij foto’s op Instagram @Fonzy_vos. Volg jij hem al?

Lente & Sem
Deze twee vrienden zijn onafscheidelijk. Lente en Sem zijn dol op kamperen, op het strand en op avonturen in het bos. Lente houdt van knutselen, dansen en het theater. Sem gaat liever voetballen en hutten bouwen. Lente en Sem helpen graag het recreatieteam en vervelen zich nooit. Ben je klaar voor een avontuur? Ga dan op zoek naar Lente en Sem, want zij zijn altijd klaar voor actie!

Waar zijn Otto, Elle en Izzy?
Otto, Elle en Izzy zijn al heel veel jaar bij ons op vakantie geweest. Dat vonden ze super leuk, maar toch wilden ze ook eens een andere camping proberen. Gelukkig sturen ze zo nu en dan een kaartje om ons op de hoogte te houden van hun avonturen.

Wist je dat?


Je Fonzy mee naar huis kan nemen! Bij de receptie kan je je eigen Fonzy knuffel of Fonzy doeboek kopen!

Wist je dat?