De Lente van Drenthe is in beweging!

De Lente van Drenthe is in beweging!


05 november 2020

De Lente van Drenthe is volop in beweging!

Deze winter zitten we niet stil, in tegendeel. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe projecten en in deze blog geven we alvast een tipje van de sluier.

KoersCafé Gasselte
In het voorjaar van 2021 openen we KoersCafé Gasselte op onze camping. Het café opent voor jou als campinggast, maar ook voor alle andere liefhebbers van sportief fietsen, wandelen en een lekkere kop koffie. Niet alleen fietsen staat bij ons centraal, maar ook tal van andere sporten. Zo kun je straks bij de informatiebalie terecht voor de vetste routes in de omgeving, maar ook voor het lenen van een tennisracket, reserveren van een sup en het boeken van je DX Adventurepark ticket. 

Kids Boulderhal
In hetzelfde gebouw als het KoersCafe breiden wij uit met een Kids Boulderhal. Kinderen tot 11 jaar kunnen hier sportief en stoer binnenspelen. Maar wat is boulderen? Boulderen is het klimmen van korte routes op lage blokken of wanden. Je klimt zonder touwen, maar blijft laag bij de grond. Op de grond liggen dikke matten voor een zachte landing. 

Pumptrack
Het veld achter het zwembad is klaar voor de aanleg van nieuwe sport- en spelfaciliteiten en een stoere pumptrack. Een pumptrack is een circuit met bulten en kombochten, die elkaar ritmisch opvolgen. Een kruising tussen een BMX-baan en skatepark. De baan is geschikt voor crossfietsen, mountainbikes, stuntstepjes en skateboards. Het is een super vette en uitdagende speelplek voor actieve kinderen en jong volwassenen. 

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?


Volg ons op Facebook en Instagram!

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?