ANWB Camping van het jaar 2021

ANWB Camping van het jaar 2021


24 september 2020

Verkiezing camping van het jaar 2021

Inmiddels bevinden we ons in de laatste week van seizoen 2020 en zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2021. Ook de ANWB zit maakt zich klaar voor volgend jaar en daarom kan er al gestemd worden op de ANWB Camping van het jaar 2021 verkiezing!

Onze actieve familiecamping maakt kans om genomineerd te worden voor maar liefst twee categorieën, namelijk 'De fijnste gezinscamping' en 'De hoogst gewaardeerde huuraccommodatie'. Hier zijn we nu al super trots op, maar we hopen op een plekje tussen de genomineerden! Daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Ondanks dat afgelopen jaar veel dingen net even anders waren dan je van ons gewend bent hopen wij dat je een fijne en misschien wel fantastische vakantie bij ons hebt mogen vieren. Vind jij dat de Lente van Drenthe jouw stem verdient? Breng dan via de volgende linkjes je stem op ons uit:

Categorie de fijnste gezinscamping

Categorie de hoogst gewaardeerde huuraccommodatie

Zijn wij jouw favoriete camping?


Vergeet dan niet te stemmen!

Stemmen kan nog tot 26 oktober 2020. Bonus: na het uitbrengen van je stem maak je kans op één van de 50 cheques van €50,00, te besteden op anwbcamping.nl

Zijn wij jouw favoriete camping?