Lees hier alle blogberichten van camping De Lente van Drenthe.

Tips voor waterpret!

Hup! Plons het water in! Wat is er leuker dan afkoelen in het water tijdens een zonnige zomer? Spetter de ander nat en ga zwemmen in het zwemmeer. Wij hebben de leukste wateractiviteiten in de buurt van onze camping voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen
Werken bij De Lente van Drenthe

Wil jij werken op een camping of in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op sportieve familiecamping de Lente van Drenthe zoeken we voor seizoen 2022 nieuwe teamleden voor verschillende functies, namelijk:

  • Medewerker schoonmaak
  • Receptionist(e)
  • Medewerker horeca in het Koerscafé
  • Medewerker snackbar
  • Stagiaire receptie en Koerscafé

Met deze blog geven we je vast een inkijkje in het werken op de camping! Nieuwsgierig? Lees dan vooral even verder. 

Meer lezen
8 - 10 april: MTB Vrouwen weekend

Zet het in je agenda! In samenwerking met SoulRide MTB en ons eigen Koerscafé Gasselte organiseren we in het tweede weekend van april een mountainbikeweekend for ladies only! Een fietsweekend vol activiteit en gezelligheid op Nederlands mooiste MTB route: Gieten-Gasselte.

Meer lezen
Winter wandeltips in Drenthe

Het campingseizoen is nog niet geopend, maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven is in de buurt van onze camping. Ga eropuit en geniet van het frisse winterweer in ons mooie Drenthe. Wij hebben voor jou alvast 5 winterse wandeltips in Gasselte en omgeving voor je op een rij gezet.

Meer lezen
Wij zijn startlocatie van de Indian Summer Ultra!

Op zondag 16 oktober wordt voor de zesde keer de Indian Summer Ultra georganiseerd door RUNFORESTRUN en wij mogen daarvoor de startlocatie zijn! De Indian Summer Ultra is een trailrun met afstanden tot 100 km waarbij minimaal 95% van de route onverhard is. 

Meer lezen
De leukste actieve uitstapjes als het regent

De regen komt met bakken uit de lucht! Laat je vakantie niet in het water vallen maar doe één van de actieve uitstapjes in de buurt van de camping. Wij hebben de 7 leukste overdekte indoor activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen
Campingstroom, hoe zit dat ook alweer?

Kamperen is booming! Het is weer terug van weggeweest en met de mooie zomer van vorig jaar trekken steeds meer mensen eropuit met een tent, camper of caravan. Alleen hoe zit dat ook alweer met die stroompaaltjes, campingstekkers en ampères? De doorgewinterde kampeerders kunnen deze blog overslaan, want hier komt alle informatie de een beginnende kampeerder nodig heeft om niet zonder stroom te zitten.

Meer lezen
7x de leukste spellen voor op vakantie

Voor mij is de vakantie niet compleet zonder spelletjes, maar lang niet alle spellen zijn handig om mee te nemen of handig om te spelen op de camping. In deze blog vind je mijn top 10 van favoriete spellen voor op de camping.

Meer lezen
Fiets erop uit en ontdek de Drentse Aa!

Of je nu kiest voor een e-bike of een normale fiets, de natuur in het Drentse Aa gebied is erg afwisselend. De fietstocht door de bossen, heidevelden en langs de kronkelende Aa zal een blijvende indruk bij je achterlaten. Wist je dat je op sommige fietspaden zelfs een kudde schapen kan tegenkomen?

Meer lezen