Lees hier alle blogberichten van camping De Lente van Drenthe.

ANWB Camping van het jaar 2021

Inmiddels bevinden we ons in de laatste week van seizoen 2020 en zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2021. Ook de ANWB zit maakt zich klaar voor volgend jaar en daarom kan er al gestemd worden op de ANWB Camping van het jaar 2021 verkiezing!

Onze actieve familiecamping maakt kans om genomineerd te worden voor maar liefst twee categorieën, namelijk 'De fijnste gezinscamping' en 'De hoogst gewaardeerde huuraccommodatie'. Hier zijn we nu al super trots op, maar we hopen op een plekje tussen de genomineerden! Daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Ondanks dat afgelopen jaar veel dingen net even anders waren dan je van ons gewend bent hopen wij dat je een fijne en misschien wel fantastische vakantie bij ons hebt mogen vieren. Vind jij dat de Lente van Drenthe jouw stem verdient? Breng dan via de volgende linkjes je stem op ons uit:

Categorie de fijnste gezinscamping

Categorie de hoogst gewaardeerde huuraccommodatie

Meer lezen
5x hardlopen vanaf de camping

In de omgeving van de camping kun je prachtig hardlopen. Je kunt natuurlijk gewoon het bos inlopen en wel zien waar je uitkomt, maar je kunt ook een van onderstaande routes proberen. Vaste campinggast Nico Swart is een fanatiek hardloper en blogt daarover op zijn website www.leukeloopjes.nl. Hij kent de omgeving op zijn duimpje en neemt je mee in de natuur en de historie.

Meer lezen
Waarom jij deze zomer een SUP nodig hebt!

SUP staat voor Stand Up Paddling, wat wil zeggen dat je je voortbeweegt door staand te peddelen op een surfboard. Sinds twee jaar verhuren we vanuit de camping en DX SUPS en vanaf dag 1 zijn we al fan. De afgelopen tijd hadden we extra veel tijd om per SUP op ontdekking te gaan en inmiddels hebben wij de techniek onder de knie en er al heel wat kilometers op zitten. Wat we ons alleen nog afvragen is waarom we zo weinig andere suppers tegenkomen, daarom zetten wij voor je op een rij wat de voordelen zijn van het kopen van een SUP.

Meer lezen
Thuisblijftips om de vakantie in huis te halen!

Voor velen worden de vakantieplannen voorlopig uitgesteld, of gaan ze misschien niet meer door. Een lang weekend kamperen met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en lekker op vakantie in de meivakantie zit er misschien niet meer in. Toch wil dit niet zeggen dat je geen vakantie mag vieren. Daarom geven wij in deze blog tips om de vakantie in huis te halen!

Meer lezen
Even voorstellen: Fonzy, Lente en Sem

Afgelopen zomer konden we al kennis maken met onze nieuwe bewoner Fonzy. Inmiddels is Fonzy helemaal ingeburgerd en heeft hij twee nieuwe vrienden uitgenodigd. In deze blog stellen we onze vrienden van de camping Fonzy, Lente en Sem aan je voor! 

Meer lezen
WE HEBBEN GEWONNEN!
WE HEBBEN GEWONNEN!
20 januari 2020

WE HEBBEN GEWONNEN!

Door Kids Vakantiegids zijn wij verkozen tot Vakantieaanbieder van het jaar in de categorie Actieve vakanties, en daar zijn we onwijs trots op! Op de vakantiebeurs in Utrecht mochten wij op 19 januari de award in ontvangst nemen. De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland werden die dag onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020. Ruim 8200 kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar competitie.

Meer lezen
GROOT NIEUWS!
GROOT NIEUWS!
10 december 2019

Onze camping is door de Kids Vakantiegids genomineerd als vakantieaanbieder van het jaar in de categorie Actieve Vakanties! Hoe vet is dat? Wij zijn hier nu al super trots op, maar de award is nog niet binnen. Daar hebben wij jullie hulp voor nodig. We roepen hierbij al onze fans, vrienden, familie, gasten en kennissen op om een stem uit de brengen op Camping De Lente van Drenthe in de categorie Actieve Vakanties. Help je mee?

Stemmen kan hier door de Kids Enquête (ook voor volwassenen) in te vullen.

Meer lezen
DIY: campingspellen

Heeft het recreatieteam een dagje vrij? Geen probleem, met deze spellen hoef je je niet te vervelen. De spellen zijn perfect voor de camping, want je hebt er bijna niets voor nodig.

Meer lezen