Seizoen-plaatsen

Seizoenplaatsen in Drenthe

Geniet het hele seizoen van een eigen plaats op De Lente van Drenthe. Vanaf het vrolijke voorjaar tot aan de kleurrijke herfst kan je naar je eigen plek in Drenthe. Elke vrije dag of weekend naar de camping om zo het alledaagse drukke leven even achter te laten. Daar droomt iedereen van.

Tijdens het voor- en najaar zijn er volop activiteiten zoals klaverjassen, fietstocht of een boswandeling. De kinderen en kleinkinderen spelen met hun nieuwe vriendjes in het zwembad of gaan op pad met het recreatieteam.

In het kort:

  • Elektra 6 amp.
  • Water en afvoer (comfortplaats)
  • WIFI
  • Veld of laantje
  • Minimaal 100 m2
  • Seizoen 01 april t/m 07 oktober 2017

Interesse in een seizoenplaats? Bel 0599-564333.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience