Kinder-camping

Kom kamperen op kindercamping De Lente van Drenthe!

Bij ons kan je iedere dag iets beleven…..
Ga samen met je ouders op avontuur in het bos, op zoek naar kriebeldiertjes of schatten, maar let op je kan ook een ree of roofvogel tegenkomen. Of beleef samen met je vrienden veel plezier in het verwarmde openlucht zwembad. In de vakanties kan je meedoen aan het programma van het recreatieteam De Eendenclub. Het recreatieteam organiseert veel leuke activiteiten zoals: levend stratego, waterspelletjes, knutselen, schminken of playbackshow. En elke avond kan je in het amfitheater kijken naar een voorstelling van Otto, Izzy en Elle.

Willen je ouders een dagje op pad, bezoek dan een van de leuke attracties in Drenthe. Zoals Wildlands, het boomkroonpad, klimpark Grolloo of attractiepark Drouwenerzand.

Tieners

De eendenclub organiseert ook iedere dag een activiteit voor de tieners. Je broertje of zusje mag bij deze activiteit niet meedoen, want dit is alleen voor iedereen ouder dan 10 jaar. Wat kan je verwachten? Nou, een hang out, volleyballen, weerwolven of een workshop.

Wanneer is het recreatieteam op De Lente van Drenthe?

  • Meivakantie 28 april t/m 05 mei 2018
  • Hemelvaart 07 mei t/m 13 mei 2018
  • Pinksteren 19 mei t/m 21 mei 2018
  • Zomervakantie 14 juli t/m 31 augustus 2018

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie