Kinder-camping

Kom kamperen op kindercamping De Lente van Drenthe!

Bij ons kan je iedere dag iets beleven…..
Ga samen met je ouders op avontuur in het bos, op zoek naar kriebeldiertjes of schatten, maar let op je kan ook een ree of roofvogel tegenkomen. Of beleef samen met je vrienden veel plezier in het verwarmde openlucht zwembad. In de vakanties kan je meedoen aan het programma van het recreatieteam De Eendenclub. Het recreatieteam organiseert veel leuke activiteiten zoals: levend stratego, waterspelletjes, knutselen, schminken of playbackshow. En elke avond kan je in het amfitheater kijken naar een voorstelling van Otto, Izzy en Elle.

Willen je ouders een dagje op pad, bezoek dan een van de leuke attracties in Drenthe. Zoals Wildlands, het boomkroonpad, klimpark Grolloo of attractiepark Drouwenerzand.

Tieners

De eendenclub organiseert ook iedere dag een activiteit voor de tieners. Je broertje of zusje mag bij deze activiteit niet meedoen, want dit is alleen voor iedereen ouder dan 10 jaar. Wat kan je verwachten? Nou, een hang out, volleyballen, weerwolven of een workshop.

Wanneer is het recreatieteam op De Lente van Drenthe?

  • Vanaf Pasen iedere zaterdag en zondag (klein programma)
  • 22 t/m 28 april
  • 25 t/m 28 mei
  • 03 t/m 05 juni
  • 22 juli t/m 01 september 

 

Recreatieteam

De Lente van Drenthe is een gezellige familiecamping, waar genoeg te beleven valt voor jong en oud. Tijdens het gehele seizoen worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals een rustige wandeltocht door de bossen van Drenthe, een gezellige Familie Fiets Festijn en een uitgebreid recreatieprogramma tijdens de vakanties.

Ga naar recreatieteam

Kinderattracties

De Lente van Drenthe is omringd door prachtige natuur en vele kinderattraties. Iedere dag kan je iets anders beleven, lopen door de toppen van de bomen bij het Boomkroonpad, dieren kijken in Dierenpark Emmen, auto rijden in Verkeerspark Assen of klimmen bij klimpark Grolloo.

Ontdek de kinderattracties Lees meer

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience