Chaletpark

Aan de rand van De Lente van Drenthe ligt een chaletpark waar je het gehele jaar mag recreëren. Het chaletpark is ruim opgezet met kavels van 300 tot 500m2. Een mooie plek om te genieten van je tweede huis. Een plek waar je tot rust kan komen of actief kan zijn in de omgeving. En voor de kinderen en kleinkinderen is er in de vakantie zo veel te doen, dat ze niet meer naar huis willen. Voorzieningen op het chaletpark:

  • Elektra 16amp.
  • Gasaansluiting
  • CAI aansluiting
  • Water
  • Rioolaansluiting

Geniet van alle comfort in je tweede huis. De chalets mogen maar liefst gebouwd worden tot 80m2. En bij de bouwer krijg je alle vrijheid om de indeling zelf te bepalen. Zo is er voor ieder zijn smaak een chalet.

Chaletbouwers
Gritter
Nijverheidsstraat 11
7917 PZ Geesbrug
T. 0524 291151
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.grittercaravans.nl

Nederlandse Recreatiegroep
Voltastraat 14
8013 PM Zwolle
T. 038 4554504
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.nrg-groep.nl

Bel voor meer informatie, tarieven en voorwaarden naar 0599-564333.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience