50+ Camping

Geniet van de rust op De Lente van Drenthe!

De Lente van Drenthe ligt ongeveer 3 km. van het gezellige dorpje Gasselte, aan de rand van boswachterij Gieten – Borger. De gevarieerde omgeving met haar prachtige natuur kan goed ontdekt worden per fiets of te voet, denk aan bossen, heidevelden, de Hunzevallei en het Nationaal Park De Drentsche Aa. Bij de receptie zijn fiets- en wandelkaarten verkrijgbaar. En als gastheer en vrouw van het nationaal park vertellen wij je graag meer over onze unieke omgeving.

Nationaal Park de Drentsche Aa

Nergens in Nederland vind je een beek als de Drentsche Aa. Kronkelend haar weg zoekend door het landschap, zoals zij dat al eeuwen en eeuwen gedaan heeft. In dit uitzonderlijk gaaf gebleven landschap creëerden boeren gedurende duizenden jaren een grote rijkdom aan natuur.
www.drentscheaa.nl

Kampeerplaatsen:

  • kleine, rustige veldjes
  • elektra 6 amp.
  • water en afvoer (comfort)
  • WIFI (tegen betaling)
  • minimaal 100m2

Het kampeerseizoen is van 30 maart t/m 30 september 2018.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie