Camping

Camping De Lente van Drenthe

De Lente van Drenthe is een vrolijke en gezellige camping in Gasselte. De camping ligt op de Drentse Hondsrug aan de rand van boswachterij Gieten – Borger. Bij aankomst vallen de vrolijke vogelhuisjes en kleurrijke bankjes direct op. De Lente van Drenthe is een gezinscamping voor jong en oud. Zo is er voor iedereen iets te doen, wandelen en fietsen in de prachtige omgeving, kriebeldiertjes zoeken in het bos, baantjes trekken in het zwembad of uitrusten met een goed boek.

Je kan naast kamperen ook een luxe Safaritent huren. Wil je het hele seizoen genieten van de prachtige omgeving, huur dan een seizoensplaats of vaste staplaats.

Samen spelen

Ga in de vakantie op avontuur met je vrienden van de Eendenclub. Het recreatieteam organiseert veel leuke activiteiten. Otto, Elle en Izzy treden iedere avond op in het amfitheater. Willen je ouders een dagje op stap, bezoek dan een leuke attractie zoals het Drouwenerzand of het Sprookjeshof.

Kampeerplaatsen

De ruime kampeerplaatsen liggen op kleine, rustige veldjes. Voor iedereen is er een geschikte plaats. Geniet van de rust met uitzicht op het bos of geniet van je kinderen op het veld met speeltoestel. Alle kampeerplaatsen hebben elektra en een tv aansluiting.

In het kort:

  • minimaal 100m2
  • elektra 6 amp.
  • water en afvoer (comfort)
  • wifi (tegen betaling)
  • velden met en zonder speeltoestel

Het kampeerseizoen is van 30 maart t/m 30 september 2018.

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving

DX Adventurepark

Komende zomer opent Camping De Lente van Drenthe het grootste open water speelpark van Nederland. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt voor een adrenalinekick. Geschikt voor echte waaghalzen!

Ga naar DX Adventurepark

Deze website gebruikt cookies Informatie